11 december 2014

iPhone 5 wifi antenne repareren

Een iPhone 5 zonder of met slecht wifi signaal is erg vervelend, omdat dit erg veel onnodige MB's kost van je internet abonnement. Gelukkig is het mogelijk om dit probleem te verhelpen door de wifi antenne van de iPhone 5 te repareren. Deze reparatie kan je in 2 defecten verdelen. Namelijk een defecte wifi antenne en een defecte wifi chip op het moederbord. In de reparatie video laten we je zien hoe je de iPhone 5 wifi antenne moet repareren en het repareren van een wifi chip is helaas niet mogelijk. Een defecte wifi chip ontstaat vaak doordat er waterschade is geconstateerd en een defecte wifi antenne komt vaak door een slechte reparateur die de wifi kabel defect heeft gemaakt. Zorg dat je tijdens de reparatie gebruikt maakt van een iPhone 5 wifi antenne van goede kwaliteit voor de iPhone 5 en een goede IPhone reparatieset.


iPhone 5 wifi antenne repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 5 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 5 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


  • Lize

    29 juli 2015 om 19:46

    Hallo,

    Repareert u ook I-phones voor anderen? Ik denk namelijk dat de antenne van mijn I-phone 5 stuk is. Wat zou het kosten als u die voor mij repareert?

    Groeten.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!