26 april 2017

iPhone 5c oorspeaker repareren

Een defecte oorspeaker van je iPhone 5c is natuurlijk erg vervelend omdat je daardoor niet goed kunt telefoneren met je gesprekspartner en daarvoor is je iPhone wel voor gemaakt. Gelukkig is het vervangen van de oorspeaker erg eenvoudig en kan je dit met behulp van de reparatie video die je hieronder ziet eenvoudig zelf vervangen. Het vervangen van de oorspeaker is erg eenvoudig en zal ongeveer 10 minuten duren. We raden aan om naast de oorspeaker ook het oorgaasje te vervangen, deze is in veel gevallen ook vuil en zal dan ook zorgen voor een slechter geluid.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk om altijd gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset. Veel mensen die net beginnen met het repareren van iPhone gebruiken ook een magnetische schroefmat, deze handige schroefmat zorgt ervoor dat je goed overzicht kunt houden tijdens het repareren en dat is natuurlijk erg belangrijk. Kies om de reparatie goed uit te kunnen voeren altijd voor iPhone onderdelen van goede kwaliteit, zo weet je namelijk zeker dat de kwaliteit goed is en dat de reparatie ook zal slagen.

Nu je de video hebt bekeken weet je helemaal hoe je dit probleem zelf kunt oplossen. Ben je na het bekijken van de video nieuwsgierig geworden naar andere reparaties van de iPhone? Bekijk dan het reparatie overzicht om alle video's te bekijken van de iPhone.


iPhone 5c oorspeaker repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: