30 november 2015

iPhone 5s aan/uit-knop repareren

Werkt je iPhone 5s aan uit knop niet meer goed of kan je de aan uit-knop niet meer indrukken? Dan is het verstandig om deze te repareren door een nieuwe iPhone 5s aan/uit-knop te bestellen en monteren.
Aan de iPhone 5s aan/uit-knop zit de mute knop, harder en zachter knoppen, contactpunten van de trilmotor, flitser en de aan/uit-knop zelf natuurlijk, als je dus problemen met de andere knoppen hebt verhelp je dit dus ook met deze nieuwe kabel.
De reparatie duurt ongeveer 30 minuten dus bekijk de video goed zodat je geen fouten maakt. Het is belangrijk om altijd gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat de onderdelen goed zijn. Daarnaast is een goede reparatie set is erg belangrijk bij de reparatie en de magnetische schroefmat adviseren wij ook, dit en de aan/uit-knop is in de webshop hieronder te bestellen.


iPhone 5s aan/uit-knop repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 5s reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 5s reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!