14 februari 2017

iPhone 6s batterij repareren

Het vervangen van de iPhone 6s batterij is geen moeilijke reparatie, de duur van de reparatie is ongeveer 10 minuten en het is goed zelf te doen. Het vervangen van de batterij kan problemen oplossen zoals een snel leeglopende batterij, iPhone die niet meer wil aangaan of het niet kunnen opladen van je iPhone 6s (kan ook aan de dock connector liggen).

Belangrijk tijdens de reparatie:
Met de video die je hieronder kunt bekijken kan je precies zien hoe je de reparatie uitvoert. Het is belangrijk om om bij elke reparatie een goede iPhone reparatieset te gebruiken zodat je goed kunt repareren. Bij het vervangen van de batterij raden wij aan om de batterij sticker en de frame sticker te vervangen. De batterij sticker zorgt ervoor dat de batterij goed op de plek blijft zitten en de frame sticker beschermt de iPhone 6 tegen waterschade.

 

 


iPhone 6s batterij repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: