5 september 2017

Setapp: 70+ Mac apps voor een vast maandbedrag (gratis uitproberen)

Sinds enige tijd is de nieuwe dienst Setapp beschikbaar speciaal voor Mac gebruikers, dit is een soort van Netflix voor Mac-apps. Het is een abonnementendienst voor software, voor een vast bedrag van $12,09 per maand krijg je toegang tot meer dan 70+ apps.

Setapp geeft je toegang tot een grote variatie aan apps van kleine, zelfstandige ontwikkelaars. Het huidige Setapp aanbod bestaat uit de kwalitatief hoogstaande en bekende applicaties. In de toekomst wil Setapp groeien naar een aanbod van 300+ applicaties. Je kunt de dienst 30 dagen gratis uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Het Setapp aanbod

Tussen het aanbod zitten applicaties die je niet iedere dag zal gebruiken en daarom misschien niet interessant zijn om te kopen, vanwege de hoge aanschafkosten. Sluit je een abonnement af bij Setapp dan heb je altijd toegang tot deze applicaties. Het gaat hierbij om apps met volledige functionaliteit en laatst beschikbare versie, waar je normaal gesproken een licentie per applicatie voor moet kopen.

De applicaties zijn verdeeld in de categorieën:

• Creativiteit
• Ontwikkelaars
• Educatie en onderzoek
• Lifestyle
• Mac Hacks
• Onderhoud
• Persoonlijke financiën
• Productiviteit
• Taakbeheer
• Tekstbewerking en bloggen

Setapp voorbeeld

Het actuele aanbod bestaat op dit moment uit onder meer:

CleanMyMac 3: De beste applicatie om rommel en overbodige bestanden van je Mac te verwijderen.

ChatMate for Whatsapp: Een native WhatsApp client voor macOS, de Whatsapp berichten applicatie.

iMazing: Geeft je toegang tot extra informatie en functionaliteit op je iPhone, exporteer bijvoorbeeld je bel historie of chat berichten.

Gemini 2: Spoort alle dubbele bestanden op en geeft je de mogelijkheid om deze op te ruimen.

En nog veel meer applicaties zoals:

Aeon Timeline, Aleternoter, Archiver, Base, BetterZip, Be Focused, Blogo, Capto, Chronicle, CodeRunner, Deckset, Elmedia Player, Findings, Focused, Gemini 2, Get Backup Pro, Gifox, GoodTask, HazeOver, Hype, Image2icon, iMazing, iStat Menus, iThoughtsX, Jump Desktop, Manuscripts, Marked, MoneyWiz, My Wonderful Days, Numi, PDF Squeezer, Polar, Pixa, RapidWeaver, Remote Mouse, Renamer, Simon, Sip 2, Squash, Timing 2, Ulysses, WiFi Explorer, Xmind, Yummy FTP Pro.

Applicaties eenvoudig installeren en verwijderen

Na het aanmaken van een account download je de Setapp-app, die in een soort Finder-weergave de beschikbare apps laat zien. De apps die wilt gebruiken worden pas geïnstalleerd op het moment dat je ze ook daadwerkelijk activeert.

Dubbelklik op een applicatie voor een beschrijving van de applicatie, zoals in de Mac App Store krijg nu ook een scherm te zien met de applicatie details. Klik op 'Install' en de applicatie zal worden gedownload naar je Mac, deze kun je eventueel na gebruik weer verwijderen. Dit is vooral handig voor applicaties waarvan je incidenteel gebruik maakt.

Maak je gebruik van Setapp dan weet je altijd dat je de meest up-to-date versie van een applicatie gebruikt. Zolang je abonnement actief is houd je toegang tot de applicaties. Per abonnement kunnen de applicaties op twee verschillende Mac's gebruikt worden. De prijs van een abonnement is $9,99 exclusief btw. In Nederland betaal je dus $12,09 per maand, ongeveer €11,00.

Setapp 30 dagen gratis uitproberen

Het installeren en beheren van de applicaties is super simpel en werkt perfect, het is zeker een aanrader om Setapp eens uit te proberen. Je kunt Setapp de eerste 30 dagen gratis uitproberen zonder verdere verplichtingen, hierbij heb je toegang tot alle beschikbare applicaties. Klik hier om je gratis aan te melden, zonder verdere verplichtingen.

setapp.comReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!