21 februari 2011

Store News: Mac App Store aanbiedingen bekijken

De Mac App Store begint langzaam een goed gevulde verzamelplaats te worden voor al je Mac applicaties. Zoals in de iOS variant worden ook in de Mac App Store regelmatig apps aangeboden tegen een gereduceerde prijs of zijn deze voor een bepaalde periode zelfs gratis te downloaden.

Met de Store News app kun je heel eenvoudig alle prijswijzingen binnen de Mac App Store in de gaten houden. De app laat dagelijks zien welke apps zijn afgeprijsd of op dat moment gratis worden aangeboden.

Met behulp van de blauwe knop achter de beschrijving kan een app automatisch gedownload worden in de Mac App Store. Tevens is het mogelijk om een tweet over de app te versturen of de link naar het Mac OS X klembord te kopiëren.

De Store News app is een handige en eenvoudige applicatie, die wat uiterlijk betreft wel heel erg veel op de Mac Apps Store lijkt. Je zou haast verwachten dat Apple om die reden de app niet zou toelaten.

Store News kun je gratis downloaden met behulp van de onderstaande link:

http://itunes.apple.com/nl/app/store-news/

Patrick bedankt voor de tip!Reacties


 • Ivo

  21 februari 2011 om 23:32

  Dat is nu een mooie tip!
  Ga de app gelijk halen.

 • Lily

  5 juni 2011 om 21:05

  Ik heb hem uitgeprobeerd maar ik doe er niks mee. Hoe kan ik deze app verwijderen? De helper blijft bovenin de balk staan…

 • Chris

  14 juli 2011 om 13:38

  Verwijderen van apps en ander software gebruik ik het gratis en erg goed werkende appcleaner je sleept hetgeen je wil verwijderen er op en klikt verwijder en klaar is Klara.

Een reactie toevoegen: