21 juli 2008

Tekst invoeren op Apple TV met je iPhone

remoteappIn de appstore van iTunes is sinds het verschijnen van de iPhone de applicatie 'Remote' beschikbaar. Met Remote is het mogelijk om je Apple TV (2.1) te bedienen doormiddel van je iPhone. Je kan op eenvoudige door de playlists scrollen en muziek of videos starten. Het is zelfs mogelijk om het volume op afstand te bedienen iets wat bij Apple TV normaal gesproken niet mogelijk is als je de digitale output gebruikt.

Een extra optie van de applicatie is dat je ook tekst kunt invoeren doormiddel van de iPhone iets wat met de standaard afstandsbediening niet altijd even soepel gaat. Wanneer je naar een scherm gaat waar je tekst kunt invoeren zoals bijvoorbeeld het zoeken in Youtube dan verschijnt er op je iPhone ook een zoekscherm waar je de zoektekst kunt invullen doormiddel van het iPhone toetsenbord. En dit gaat een stuk makkelijker en sneller dan met de originele Apple afstandsbediening.

iTunes Remote
iTunes RemoteCategorie: Entertainment, Music
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  37 MB DOWNLOAD GRATIS

itunes-remote

Dit artikel is verouderd, maar de applicatie is nog steeds beschikbaar en te gebruiken op de generaties Apple TVReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!