29 augustus 2016

Apple event 7 september 2016

NieuwsWat te verwachten van aankomend Apple event

Aanstaande woensdag is het weer zover, de zomer is voorbij en Apple houdt om 19 uur Nederlandse tijd een speciaal event in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. Met de titel "See you on the 7th" kan het haast niet anders dan over de iPhone 7 gaan.

Echter zullen meer aankondigingen plaatsvinden, denk hierbij aan de Apple Watch 2 en de bekendmaking wanneer we iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 kunnen downloaden. Alle verwachtingen sommen we voor je op zodat je weet wat je kunt verwachten van het aankomende Apple event.

Index van alle verwachtingen:

iPhone 7 (Plus) met dual-lens camera en meer
Apple Watch 2 met GPS en betere batterij
Kleine update voor de iPad Pro
Nieuwe MacBook Pro, MacBook Air en iMac
Overige aankondigingen tijdens het Apple event

iPhone 7 (Plus) met dual-lens camera en meer

Het is 100% zeker dat Apple de opvolger van de huidige generatie iPhone gaat aankondigen. Afgaand op de uitnodiging zal dit waarschijnlijk de iPhone 7 (Plus) worden.

Alle geruchten op een rij
• Geen koptelefoonaansluiting
• Extra microfoon of speaker i.p.v. koptelefoonaansluiting
• Antennestrepen minder zichtbaar
• Force Touch thuisknop (niet meer fysiek in te drukken)
• Dual-lens camera voor de iPhone 7 Plus met DSLR-kwaliteit
• Verbeterde camera voor het kleinere model
• Mogelijk waterdicht
• De verpakking bevat EarPods met Lightning aansluiting
• Wordt ook geleverd met een 3,5mm-aansluiting naar Lightning adapter
• Spacegrijs wordt vervangen door Spacezwart, misschien donkerblauwe variant
• Keuze uit 32 GB, 128 GB en 256 GB interne opslag
• Te koop vanaf €759

iPhone 7 opslag 32 gb

Waarschijnlijk al vanaf 9 september vooruit te bestellen in de Online Apple Store voor de eerste groep landen. De iPhone 7 ligt volgens de geruchten op 23 september in de winkel voor de eerste groep landen. Hier hoort meestal Nederland en België niet bij, wij kunnen de nieuwe iPhone op 30 september of 7 oktober verwachten.

Providers houden je op de hoogte over de iPhone 7

Klik hier voor KPN informatie & voorinschrijving.
Klik hier voor Tele 2 informatie.
• Meer providers volgen snel

Apple Watch 2 met GPS en betere batterij

De Apple Watch werd twee jaar geleden aangekondigd en is zo’n anderhalf jaar te koop. Verwacht geen spectaculaire veranderingen. Het uiterlijk van de Apple Watch 2 blijft vrijwel gelijk aan de eerste generatie, de vernieuwingen schuilen in het toestel zelf. Zo krijgt deze een iets grotere batterij en snellere processor. Dit laatste is vooral nodig om de Watch sneller en functioneler te maken.

De grootste vernieuwing zal de geïntegreerde GPS en barometer zijn, hierdoor kan de Watch precies meten waar jij je op dat moment bevindt en op welke hoogte. Dat is handig wanneer je de Watch gebruikt tijdens het hardlopen zonder iPhone. Volgens de geruchten zal de Apple Watch 2 beter waterbestendig zijn, het is nog onzeker of deze volledig waterdicht is.

Apple Watch 2 met camera en dunner

Natuurlijk kun je naast deze update ook nieuwe Apple Watch bandjes verwachten in verschillende kleuren. Ook zullen er weer nieuwe combinaties gemaakt worden om te bestellen. De geruchten over een eigen mobiele netwerkverbinding voor de Watch lijken onjuist te zijn, dit kunnen we pas in 2017 verwachten.

Kleine update voor de iPad Pro

Verwacht geen update voor de iPad Pro 9,7 inch, deze is pas eerder dit jaar uitgebracht. Wel zou het 12,9 inch model een update krijgen. Uiteraard krijgt deze een nieuwe en snellere A10X processor en een betere batterijduur. Daarnaast zou de iPad Pro 12,9" een nieuw en sneller scherm krijgen met True-tone. Het nieuwe scherm zou beter, maar vooral sneller reageren op multi-touch bewegingen (zoomen, tikken, scrollen). Door de update krijgt de Apple Pencil extra functies en kan je de Pencil gebruiken om een soort van 3D Touch acties uit te voeren.

iPad Pro 3D touch Apple Pencil

Nieuwe Beats producten

Omdat de iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting meer heeft zal Apple de Beats-lijn voorzien van nieuwe producten. Denk hierbij aan nieuwe draadloze koptelefoons en oordopjes speciaal ontwikkeld voor de nieuwe iPhone.

Nieuwe MacBook Pro?

Wel of geen nieuwe MacBook? Dat is een beetje de vraag, wellicht zal Apple geen nieuwe Macs aankondigen aankomende woensdag. Dit zou Apple pas in een nieuw event willen verkondigen later dit jaar (oktober). Toch kan het zomaar zijn dat Apple besluit nieuwe Macs aan te kondigen op 7 september.

De nieuwe MacBook Pro wordt compleet vernieuwd en is dunner dan ooit. De SD-sleuf, HDMI- en de MagSafe-poort gaan verdwijnen en maken plaats voor USB-C poorten en Thunderbolt 3. Goed om te weten, de USB-C poorten zullen USB 3.1 Gen 2 bevatten met een maximale snelheid van 10Gb/s. De MacBook Pro zou Touch ID bevatten zodat je deze met je vingerafdruk kunt ontgrendelen.

MacBook Pro met OLED-balk

De functietoetsen die zich normaal boven het toetsenbord bevinden gaan verdwijnen en worden vervangen door een 'Function Row'. Dit is een OLED-balk die kan aangepast worden naar eigen inbreng. Zo toont deze standaard de functietoetsen, maar kan ook dienen als mini-scherm waarop allerlei content weergegeven kan worden. Wanneer je bijvoorbeeld muziek luistert kun je in de balk het huidige nummer en media-toetsen terugvinden.

Update voor de overige Macs

De MacBook Pro wordt compleet vernieuwd, wellicht gaat Apple de overige Macs voorzien van een kleine update. Denk hierbij aan een betere processor en grafische chips voor de iMac en MacBook Air. De nieuwe Macs, inclusief de MacBook Pro worden later dit jaar (eind oktober/begin november) verwacht.

Overige aankondigingen tijdens het Apple event

Apple kan meer aankondigen dan alleen maar producten. Apple is sinds juni grondig aan het werk in de App Store. Deze zou een compleet nieuw uiterlijk en algoritme krijgen. Aannemelijk zal de vernieuwde versie worden voorgesteld tijdens het aankomende Apple Event. Met wat geluk breidt Apple de News app en Apple Pay uit in nieuwe landen waaronder Nederland en België.

Alle informatie is gebaseerd op geruchten, niets is zeker tot Apple het bevestigdReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!