1 oktober 2017

advGratis Vodafone simkaart met € 5 tegoed

Vodafone logo

Vodafone geeft gratis simkaarten weg met daarop €5 tegoed, dit ter promotie van hun nieuwe prepaid-model. Met YOU bepaal je zelf of je een maandbundel gebruikt, of liever je standaardtegoed. Daarnaast zijn de bundels geldig in de gehele EU zonder extra verdere kosten.

De YOU bundel verlengt automatisch als je aan het einde van de maand voldoende prepaid-tegoed hebt. Als je maandbundel bijna afloopt, stuurt Vodafone je een herinnering via sms. Heb je te weinig tegoed? Dan stopt je maandbundel vanzelf en betaal je het standaardtarief.

Een YOU maandbundel kun je een hele maand gebruiken. De minuten, sms'jes en data die overblijven, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
Gratis Vodafone YOU simkaart met €5 tegoed

Heb je interesse in YOU dan kun je een nieuwe simkaart en nummer aanvragen. De simkaart is volledig gratis en wordt kosteloos naar je opgestuurd. Als je na ontvangst de simkaart registreert krijg je automatisch een gratis tegoed terwaarde van € 5,00.

Je hebt de simkaart binnen 5 werkdagen thuis. Doordat het een prepaid-kaart is heb je geen overige kosten. Je kunt maximaal één simkaart per huishouden bestellen en direct profiteren van YOU. Klik hier om de gratis simkaart aan te vragen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.