Menu

6 mei 2013

10.8Voltooide herinneringen bekijken en verwijderen

HerinneringenDankzij de herinneringen applicatie in OS X zul je niet vaak meer een bepaalde taak vergeten. Met behulp van iCloud worden bovendien alle herinneringen gesynchroniseerd met je iPhone, iPad, iPod Touch en andere Macs. Op deze manier ben je altijd up to date met al je herinneringen.

Wanneer je een bepaalde herinnering afwerkt kun je deze markeren als voltooid. In OS X is het hierbij vrij eenvoudig al deze voltooide herinneringen te bekijken. Volg hiervoor onderstaande stappen:

Open de herinneringen applicatie en klik op in de kolom op ‘Voltooid’, hier krijg je een mooi overzicht van alle voltooide herinneringen. Deze kun je vervolgens eenvoudig verwijderen door ze te selecteren en vervolgens de toetscombinatie cmd⌘ + delete uit te voeren.

herinneringvoltooid

Wanneer je gebruik maakt van meerdere lijsten kun je ook de voltooide herinneringen bekijken per lijst. Open hiervoor de lijst en scroll naar beneden met behulp van je Trackpad of Magic Mouse. Vervolgens verschijnt er de optie ‘Voltooid’ voor die lijst en kun je alle voltooide herinneringen bekijken en verwijderen.

Meer tips over herinneringen kun je hier terugvinden.




Gerelateerde tips:




Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: