10 augustus 2017

WATCHwatchOS: Zoek mijn Vrienden gebruiken op een Apple Watch

zoek mijn vrienden apple watch watchOS

Met behulp van 'Zoek mijn vrienden' kun je snel de locatie van al je vrienden en familie opvragen. Tenminste wanneer jullie elkaar hebben toegevoegd aan de dienst.

Zoek mijn vrienden wordt vooral in de gezinssituatie gebruikt tussen ouders en kinderen, maar ook vrienden kunnen hun voordelen hier uithalen. De applicatie is bijvoorbeeld ook erg handig op vakantie, festival of dagjes weg. Hoe je Zoek mijn Vrienden gebruikt en instelt op een iPhone of iPad lees je hier terug.

Zoek mijn vrienden voor de Apple Watch

Vanaf watchOS 3 is de applicatie ook beschikbaar op de Apple Watch. Snel kun je de locatie van je vrienden opvragen, maar ook een route naar deze locatie starten.

Zoek mijn vrienden gebruiken op een Apple Watch

Bij het openen van de applicatie zie je direct een overzicht van al je vrienden met de locatie en afstand ten opzichten van jouw huidige locatie. Wanneer je op een vriend tikt wordt deze geopend en krijg je een kaart te zien met daaronder het adres.

Draai aan de Digitale Kroon om het adres te bekijken. Onderaan vind je drie extra opties terug, wanneer je op de auto tikt wordt de Kaarten applicatie geopend en een route naar de locatie van je vriend gestart. Via de tekstballon kun je een bericht sturen. Tot slot kun je via 'Neem contact op' een telefoongesprek starten en meer informatie over deze contactpersoon bekijken.

Lees ook: Herinneringen bekijken en toevoegen op de Apple Watch

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!