9 november 2013

Weekend deal: Belkin Snap Shield + Screenprotector voor iPad Air

belkin2Sinds een week is de nieuwe iPad Air verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe iPad Air is snel, licht en erg dun. Een mooie en nieuwe iPad verdient natuurlijk een uitstekende bescherming. Deze week een nieuwe 'Weekend deal' met in de hoofdrol de Belkin Snap Shield Sheer en Belkin Screen Guard voor de nieuwe iPad Air. Alleen dit weekend, nog scherper geprijsd.

Zoals elke weekend deal is ook deze weekend deal, 100% Editors' Choice. Dankzij de jarenlange ervaring van Belkin op gebied van telefoon en tablet accessoires is het merk erg betrouwbaar en kwalitatief in orde.

Belkin Snap Shield Sheer voor iPad Air

De Belkin Snap Shield Sheer is een erg dunne en lichte case die uitstekend bij de nieuwe vormgeving van de iPad Air past. Belkin heeft veel ervaring op gebied van bescherming. De Belkin Snap Shield Sheer is gemaakt van duurzaam en licht materiaal. Dankzij uitsparingen is iedere functie van de iPad Air bereikbaar.

belkin
De Belkin Snap Shield Sheer is daarnaast compatible met de Apple Smart Cover dankzij een uitsparing aan de zijkant van de case.

Verkrijgbaar in Clear en Smoke uitvoering

Belkin Screen Guard iPad Air
Naast een goede case is het ook altijd handig om het scherm te beschermen tegen krassen. Dit kun je uitstekend doen met een screenprotector. De Belkin Screen Guard is een kwalitatieve screenprotector die dankzij de meegeleverde tools erg eenvoudig op het scherm kan worden aangebracht.

De Belkin Snap Shield Sheer + Belkin Screen Guard voor de iPad Air is alleen dit weekend (tot zondag 0:00) extra scherp geprijsd. Deze set kun je alleen dit weekend krijgen voor de prijs van € 31.99 (normaal € 41.99).

Klik hier om te bestellen in onze webshop!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!