21 december 2014

Whatsapp: Snel alle media bekijken en verwijderen

whatsapp icon

Whatsapp is bijna een standaard applicatie geworden onder iOS want bijna iedereen gebruikt het. In iOS 8 wordt er ontzettend veel gebruik gemaakt van interactieve gestures. Dit houdt in dat je met één veegbeweging extra opties kunt raadplegen, denk hierbij aan mail (snel verwijderen of markeren).

Whatsapp heeft een soortgelijke functie om snel alle media die je ooit hebt ontvangen of verstuurd van een bepaalde contactpersoon te bekijken. Vervolgens kun je deze dan snel verwijderen om extra ruimte vrij te maken op je iPhone. Hoe lees je in onderstaande procedure.

whatsappmedia

• Open de Whatsapp applicatie
• Tap in de navigatiebalk op 'Chats'
• Veeg met één vinger van links naar rechts over het gesprek (chat)

Onmiddellijk worden alle verzonden en ontvangen mediabestanden met deze contactpersoon getoond. Deze kun je dan bekijken, verwijderen of doorsturen naar andere personen. Handig en snel om ruimte vrij te maken of gewoon nog eens terug te kijken.

WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
iPhone  4+  143 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Whatsapp kun je hier terugvinden.Reacties


 • Daniël

  21 december 2014 om 21:36

  Cool! Is sneller dan de bekijk alle media optie… Weten jullie ook hoe je WhatsApp kan toevoegen aan default deel mogelijkheid in apps die het nu niet ondersteunen, zoals NU.nl?

 • apptipper

  25 december 2014 om 0:33

  Via instellingen/Whatsapp kan ook ingesteld staan dat je foto’s niet in de app zelfs maar bij al je andere foto’s opgeslagen worden. Die moet je dan dus bij je foto’s verwijderen en in iOS 8 blijven ze dan nog 30 dagen zichtbaar in de whatsapp berichten omdat de gewiste foto’s niet direct helemaal weg zijn maar eerst nog 30 dagen bewaard worden in de map “Onlangs verwijderd”.

 • Junior B.

  25 december 2014 om 2:17

  Nu nog een tip of optie om alle bestanden tegelijk te selecteren. Moet nu namelijk alles één voor één verwijderen..

 • niko

  2 september 2015 om 10:26

  als je met je vinger glijdt van links naar rechts krjig ik “maak ongelezen”, als ik naar de andere kant glij krijg ik “meer” en “achiveer”

  als ik “meer” doe kan ik de chat wissen, de afbeeldingen blijven…

  Om zot van te worden, tjonge…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!