4 januari 2015

12 Days of Christmas: Interactief kookboek speciaal voor de iPad en Mac

12dayspostbanner10

De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong en de heerlijke geur die het achterlaat in de keuken. Lekker eten gaat terug naar de oorsprong. Waar komt dat heerlijke recept vandaan en hoe is het ontstaan? In het Wessalicious kookboek 'Heerlijke wereldgerechten' vind je tien landen of streken waarbij je het ultieme menu kunt samenstellen. Zo kun je jouw gasten verbazen met een lekker voor-, hoofd- en nagerecht. Dankzij de bijgeleverde lunch- en bijgerechten kun je dagelijkse gerechten een extra dimensie geven.

De recepten zijn oorspronkelijk vegetarisch maar kunnen perfect vervangen worden door bepaalde vleessoorten. Naast de recepten vind je ook extra informatie over het land of streek van afkomst, de ingrediënten en het ontstaan van het gerecht. Laat je door de verschillende afbeeldingen van bezienswaardigheden uit het land of streek betoveren. Op deze manier wordt dit boek niet zomaar een kookboek, maar een heuse beleving in de wereld van koken. Laat je meevoeren naar het verre Oosten, bruisende Mexico, warme Afrika of de eenvoudige Italiaanse keuken zonder hiervoor de hele wereld te hoeven doorkruisen.

kookboek

Het kookboek is te downloaden in de iBooks Store en is te bekijken op een iPad (mini) of Mac. Meer informatie over het Wessalicious kookboek vind je terug op Wessalicious

12 Days of Christmas

appletips.nl sluit 2014 in stijl af met een ’12 Days of Christmas’ actie, al onze bezoekers maken vanaf 26 december 2014 tot en met 6 januari kans op fantastische prijzen! In samenwerking met Wessalicious mogen wij vandaag 5 kookboeken voor de iPad en Mac verloten onder onze bezoekers. Vul voor morgen 12:00 uur het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden de winnaars geselecteerd, deze ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze actie is afgelopen, de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht.

Proficiat aan de winnaars Marc De Decker, Lucia van Huygevoort, Bert Sierens, Margreet Aalbers en Leny Kocsis. Jullie hebben een persoonlijk bericht ontvangen.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!