25 augustus 2012

10.8Alle Herinneringen weergeven

Één van de nieuwe applicaties in Mountain Lion is de Herinneringen applicatie. Net zoals Notities is de Herinneringen applicatie geïnspireerd op de iOS versie. Één van de grote nadelen van de iOS Herinneringen applicatie is dat wanneer je meerdere lijsten actief hebt geen overzicht krijgt van alle herinneringen die in de applicatie aanwezig zijn.

Dit is helaas ook het geval in de OS X versie van deze applicatie. Echter is het wel mogelijk in OS X om in één oogopslag alle herinneringen te bekijken in de applicatie.

Open de Herinneringen applicatie, wanneer je op een lijst klik in de navigatiekolom krijg je alle herinneringen te zien die aanwezig zijn in de geselecteerd lijst. Wanneer je alle herinneringen wilt bekijken volstaat het om alle lijsten te selecteren. Dit kun je doen door middel van de cmd⌘-toets ingedrukt te houden en te klikken op de verschillende lijsten.

Hierdoor krijg je alle herinneringen te zien, deze worden gescheiden door een kleine balk waarin de naam van de lijst staat genoteerd. Het is jammer dat Apple geen optie heeft toegevoegd om onmiddellijk alle herinneringen weer te geven, echter kunnen we dit toch omzeilen met deze tip.

Meer tips over Herinneringen kun je hier terugvinden.Reacties


 • mike korpel

  25 augustus 2012 om 9:45

  Top! ;

 • Twan

  25 augustus 2012 om 9:48

  Ik vind het zo jammer dat je ze niet meer in de agenda weer kan geven in een kolom aan de rechterkant. Onhandig dat je weer een aparte app moet openen.

 • Rolf

  25 augustus 2012 om 15:17

  Bedankt, zeer handig.

 • Annelies Osinga

  21 oktober 2013 om 11:04

  Ik zou heel graag deze herinneringen willen printen, maar kan nergens vinden hoe dit kan. vroeger kon dit in Ical via lijst printen, erg handig. Iemand een idee?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!