27 december 2015

tvOSApple TV 4: De update-geschiedenis van je apps bekijken

apple tv app store icoon

Applicaties installeren op de Apple TV 4 is erg eenvoudig, je bezoekt de App Store en koopt of download de app gratis. Maar wanneer deze worden geupdate is het iets minder eenvoudig te herleiden.

Zo is het erg lastig om te weten wanneer een app is geupdate en wat er nieuw is. In het overzicht van al je apps (beginscherm) kun je de apps één voor één selecteren, wanneer deze een blauw bolletje voor de naam hebben wil dit zeggen dat deze 'nieuw' is of net is geupdate.

Helaas moet je dit steeds handmatig doen, daarna kun je in de App Store gaan controleren wat er nieuw is. Ga hiervoor naar de App Store en open het tabblad 'Aankopen', vervolgens kun je bij 'Onlangs bijgewerkt' alle applicaties zien met de update-geschiedenis.

onlangs bijgewerkt Apple TV

Hier vind je dan terug wat er verbeterd of nieuw is in de applicatie. Ook kun je in de App Store zelf navigeren naar de app die geupdate is, scroll dan naar beneden en klik op de knop 'Update-geschiedenis'. Hier kun je dan de gehele geschiedenis bekijken van alle updates die de geselecteerd app heeft gehad, handig als je een paar updates hebt overgeslagen.

Lees ook: Wachtwoord verificatie uitschakelen voor (gratis) apps op Apple TVReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: