25 februari 2009

Apple TV v2.3.1 update (archief)

Apple heeft een software update (2.3.1) uitgebracht voor de Apple TV 2, op de Apple website is nog geen overzicht beschikbaar met wat er allemaal is gefixed, gewijzigd of toegevoegd. Aangezien we te maken hebben met een sub release zijn er geen spectaculaire wijzigingen zijn toegevoegd.

Twee wijzigingen die we zijn tegengekomen:

1. Wanneer je gebruik maakt van de iPhone/iPod Touch Remote applicatie dan begint een nummer direct te spelen wanneer je een track hebt geselecteerd in de playlist. Een kleine verbetering aangezien je in eerdere versies na het selecteren nog op "play" moet drukken.

2. Er is een netwerktest toegevoegd in het menu (Instellingen ▸ Algemeen ▸ Netwerk ▸ Test Netwerk). Met deze netwerktest kan je de internetverbinding testen en de informatie hierover naar Apple sturen. Waarschijnlijk is deze optie bedoeld om te controleren of je internet verbinding snel genoeg is om HD films te kunnen downloaden. In Amerika schijnen hier problemen mee te zijn.

Wanneer je Apple TV is gepatched met een patchstick dan wordt dit ongedaan gemaakt door de update. Je kan dus beter wachten met updaten totdat er een nieuwe patchstick beschikbaar is, of deze software versie 2.3.1 overslaan.

appletvnetwerktestReacties


 • Jean-Paul Horn

  25 februari 2009 om 23:19

  Je kan dus beter wachten met updaten totdat er een nieuwe patchstick beschikbaar is, of deze software versie 2.3.1 overslaan.

  Ik wacht dus maar even: m’n XBMC is me iets te lief ;)

 • Gidi

  2 maart 2009 om 9:37

  Voordat ik het in gaten had, was mijn (gepatched) Apple Tv al aan het Updaten, balen….., Update af laten maken daarna opnieuw gepatched met de ‘oude’ patchstick,
  en gelukkig werkte deze nog. Daarna wat kleine instellingen hersteld, dat was alles.
  :-)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!