23 augustus 2016

NieuwsBack To School 2016: Gratis Beats-headsets voor studenten

Vanaf 15 juni is de Back To School-actie gelanceerd in Europa. Tot 5 september krijg je als student (die in aanmerking komt voor de educatieve korting) bij aankoop van een iPad, iPhone of Mac een Beats-headset. Daarnaast krijg je ook de reguliere studentenkorting.

De actie is al een tijdje actief in Amerika, maar is vanaf nu ook online in Nederland en België. De Back To School-actie is te benaderen via deze speciale pagina

Het model headset dat je gratis krijgt is afhankelijk van wat je aanschaft in de Apple Store. Bij een iPad en iPhone krijg je de Beats Powerbeats2 draadloze headset ter waarde van €199,95. Koop je een nieuwe Mac dan krijg je een Beats Solo2 draadloze headset met een waarde van €299,95.

Back To School 2016

Op de speciale Back To School pagina kun je bekijken welke producten er exact in aanmerkingen komen en welke headset je er gratis bij krijgt. Er zijn namelijk enkele uitzonderingen zoals de Mac mini en de iPhone SE waarbij je geen headset krijgt.

Ben je als student of niet-student op zoek naar meer leuke aanbiedingen op het gebied van electronica dan kun je ook hier een kijkje nemen. Je krijgt op deze website een overzicht van alle beschikbare acties die worden aangeboden door de grootste elektronicaketens.

Dat Apple alleen draadloze Beats headsets weggeeft versterkt het gerucht dat de nieuwe iPhone 7 waarschijnlijk geen traditionele koptelefoonpoort meer heeft. Of dit ook echt het geval zal zijn weten we pas in september.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!