26 november 2015

Batterijniveau van de Apple Pencil controleren

Apple Pencil

Met de Apple Pencil kun je op een natuurlijke manier tekenen en schetsen op de iPad Pro. De Pencil zit vol met microscopische techniek en bevat uiteraard een batterij.

De Apple Pencil is altijd verbonden met de iPad via bluetooth, maar dit gaat niet ten koste van de batterij. De Apple Pencil gaat zuinig om met de batterij, maar hoe kun je het batterijniveau van de Apple Pencil controleren? Je leest het in onderstaande stappen.

Ontgrendel de iPad en open als eerste het Berichtencentrum door met één vinger vanaf de bovenkant van je scherm omlaag te vegen, activeer dan de batterij-widget. Dit doe je als volgt.

• Veeg in de linkerkolom omhoog
• Selecteer onderaan op de 'Wijzig' knop
• Tik naast 'Batterijen’ de groene plus-knop
• Verplaats de widget naar een gewenste positie
• Bevestig door op 'Gereed' te tikken

Batterij Apple Pencil controleren

Wanneer je nu het berichtencentrum opent zie je hier de batterijen-widget met de status van de batterij van je Apple Pencil en iPad.

Wanneer de Apple Pencil volledig is opgeladen kun je hem 12 uur gebruiken, mocht hij tussendoor toch leeg geraken dan is er goed nieuws. Steek de Apple Pencil in de Lightning poort van je iPad, laad hem 15 seconden op en je kunt hem weer 30 minuten gebruiken.

Lees ook: Apple Pencil koppelen aan iPad ProReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: