17 juni 2013

Bedankt!

at icon appletipsZoals jullie ondertussen allemaal weten hebben we gisteren een bijzonder leuke dag beleefd dankzij de 'Apple Gadget Marathon' ter gelegenheid. Een speciaal online event ter ere van onze vijfde verjaardag. De actie was een bijzonder groot succes en wij zijn daarom ook enorm blij met de leuke reacties, enthousiaste deelnames en de vele retweets!

Deze speciale actie-dag hadden we nooit kunnen verwezenlijken zonder onze trouwe partners, webshops, ontwikkelaars, designers en vrienden. Deze willen we deze daarom nog eens extra in het zonnetje zetten. Binnen het appletips team gaat een speciale dank uit naar Wesley, hij heeft de gehele actie de afgelopen weken opgezet en gecoƶrdineerd! Een hoop werk maar met een geweldig resultaat!

Bekijk en klik op onderstaand alfabetisch overzicht die je rechtstreeks toegang geeft tot onze partners. Bedankt, namens het gehele appletips-team!

2MOSOappelshop

coverbee

dollo_logo

dressmymac

egosketch

iAccessoires

icreate

icustoms

mackeeper_logo

Mobielbereikbaar

mobilefun

olloclip

onemoreshop

picturistalogo

reclamefolder

wessalicious logo WPReacties


 • dirkuijt

  17 juni 2013 om 8:06

  Jullie bedankt voor 5 jaar fijne tips en tricks!

 • Brian

  17 juni 2013 om 8:12

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal en bedankt voor al die goede tips. Op naar de volgende 5 jaar.

 • Hans de Roos

  17 juni 2013 om 8:34

  Mooie actie!

 • Richard

  17 juni 2013 om 9:54

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan en bedankt voor de mooie actie.

 • Fred

  17 juni 2013 om 19:24

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan. Echt top. Heel graag doorgaan. Vriendelijke groet Fred

 • Brian

  18 juni 2013 om 23:46

  Beste Appletips, ik ben erg blij voor jullie maar ik kom toch met vervelend bericht de feedback optie in de app zorgt dat de app crasht, ik wilde mijn volgende punt doorgeven, toen ik hier achter kwam. Dat volgende punt, is dat sinds de lancerin van het 4-inch scherm, de app nog steeds in letterbox opent op mijn ipod 5e generatie. Dit heb ik meerdere keren aangegeven. Toen de app weggegooid, nu maar weer gekeken, en het blijkt nog steeds het geval. Misschien toch gewoon naar kijken :

 • macboekje

  19 juni 2013 om 1:14

  Ook mijnerzijds gefeliciteerd en bedankt voor de vele tips. Dat we er nog maar lang plezier van mogen hebben.Mag ik ook een wens uiten? Dat de app ook horizontaal is te gebruiken, zodat het toetsenbordje wat gemakkelijker is te gebruiken. Maar ook zonder dat blijf ik een tevreden klant.

 • Robin van Gog

  19 juni 2013 om 15:20

  Ik heb vandaag me paarse iPod Shuffle binnen gekregen en ik ben er super blij mee. BEDANKT APPLE TIPS!!!!!!!!!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!