1 september 2014

Bekijk vanaf vandaag de grootste artiesten op het iTunes Festival

itunes festival iconHoewel hier in Nederland het festival seizoen tot zijn einde komt, begint vandaag in Londen het iTunes Festival. Dertig dagen lang komen bekende artiesten op uitnodiging van Apple optreden in het Roundhouse dat gelegen is in Londen.

Net zoals de voorgaande jaren worden alle concerten live gestreamd en kun je deze bekijken op al je Apple apparaten. Zo kun je de gratis iTunes festival applicatie downloaden op je iPhone, iPad en iPod Touch of via de iTunes Festival App op je Apple TV.

Wanneer je de Apple TV opstart zal je onmiddellijk een speciale iTunes Festival-knop zien in het hoofdmenu van de Apple TV waarmee je live verbonden wordt met Londen. Op deze manier kun je net zoals in de iTunes Festival app en tijdens de Apple Keynotes live het evenement volgen. Let op dat deze optie alleen beschikbaar is wanneer je Apple TV over de software 6.2 beschikt. Uiteraard is het ook mogelijk via de website van iTunes Festival het evenement live te volgen.

itunes festival

Het voordeel van dit evenement is dat het gratis is en enorm veel bekende artiesten aanwezig zullen zijn. Enkele bekende namen zijn Pharrell Williams, Kylie, Tony Bennett, Ed Sheeran, Jessie J, deadmau5, Placebo, Maroon 5, The Script, enzovoorts.

Uiteraard zijn er meerdere bekende en onbekende artiesten die het podium zullen vullen want per dag staan er minstens 2 artiesten te pronken. Download nu gratis de applicatie en kijk vanavond naar het eerste live-concert via iTunes of de Apple TV.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!