31 augustus 2014

Facebook Messenger: Extra informatie van een privé-bericht bekijken

facebook-messenger-iconSteeds meer en meer mensen gebruiken Facebook en daar profiteren we allemaal van. Het is eenvoudig om je sociale contacten te onderhouden en op de hoogte te blijven van het doen en laten van je vrienden, familie en kennissen. Via de Messenger functie kun je gratis privé-berichten versturen naar je vrienden en zelfs telefoongesprekken voeren.

De Messenger applicatie van Facebook zorgt ervoor dat je makkelijk je berichten kunt bekijken zonder te zoeken in de Facebook applicatie. Wanneer je een bericht ontvangt denk je dat je slechts een tekstbericht verstuurd, maar er is meer. Zo kun je de gehele datum en tijd per bericht bekijken en de locatie waar vanaf het verzonden is. Hoe, lees je in onderstaande stappen.

• Open de Facebook Messenger app
• Navigeer naar een gesprek
• Tap op een bericht

messenger-info

Onmiddellijk wordt er een kaartje geopend (indien beschikbaar) met daarin de precieze locatie waarvan de het bericht is verzonden. Wil je zelf liever geen locatie meesturen? Schakel deze dan uit via Instellingen (iOS app) ▸ Privacy ▸ Locatievoorzieningen ▸ Schakel hier de app 'Facebook Messenger' uit.

Messenger
MessengerApple Watch app
Categorie: Social Networking, Productivity
Ontwikkelaar: Facebook, Inc.
iPad & iPhone  4+  229 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Facebook kun je hier terugvinden.Reacties


 • Digilike

  31 augustus 2014 om 19:20

  Het wordt door de strot geduwd. Ik ga om die reden een alternatieve Facebook app gebruiken.

 • Axel

  31 augustus 2014 om 23:43

  Ik ben overgestapt op Telegram. Een zeer goed alternatief voor Whatsapp en Facebook Messenger. Werkt op mobiel/tablet/pc/laptop en gaat wat beter met je privacy om dan vriend Zuckerberg

 • CHRISTEL

  6 oktober 2016 om 21:34

  ik heb het vermoeden dat mijn vriend privéberichten deelt met iemand die GEEN vriend van mij is…wat moet ik doen om deze gesprekken te kunnen lezen??

 • Wesley Fabry

  6 oktober 2016 om 21:36

  @christel berichten via Messenger zijn altijd prive, en kunnen niet via een ander account bekeken worden. Of je moet inloggen met het account van je vriend of het gewoon eerlijk vragen ;-)

Een reactie toevoegen: