20 september 2013

Mac Bundel 3.0: Bepaal zelf de prijs voor 10 OS X apps

Apple-iMac-27_-_2_9-GHz-quad-Core-i5---1-TB__2Applicaties kopen met een leuke korting vinden we allemaal fijn. Daarom is er weer een Mac Bundel in het leven geroepen, hier krijg je voor een mooi bedrag een hoop applicaties voor weinig geld. Dit maal kun je zelf de prijs bepalen voor de Mac Bundel 3.0 met 10 handige OS X applicaties. In deze bundel bevinden zich 10 super applicaties waaronder: Camtasia 2, CrossOver 12.5, MacHider, iDocument 2, enzovoorts.

De totaal som voor deze bundel bedraagt normaal $412, maar je mag zelf de prijs bepalen. Zo betaal je bijvoorbeeld voor deze volledige bundel met 87% korting slechts $49,99. Meer informatie over de bundel kun je hieronder teruglezen of via de Mac Bundel webpagina.

CrossOver 12.5

Open Windows applicaties en speel PC-games op je Mac zonder Windows-licentie, al deze applicaties kunnen onmiddellijk worden geopend zonder je Mac te herstarten. Bovendien kan je de windows applicaties zonder enige problemen starten en is deze volledige operationeel.

Camtasia 2

Met behulp van Camtasia heb je allerlei handige tools en opties om een hoge-kwaliteit video's te maken op je Mac. Op deze manier kun je eenvoudig een training-, presentatie- of demo video samenstellen. Handig voor verschillende zakenmensen of hobbyisten. Dankzij de professionele afwerking heb je altijd een goede kwalitatieve video in handen. Uiteraard kan Camtasia gebruik maken van een webcam, andere camera of een screencast te maken van je Mac scherm. Camtasia is normaal te downloaden voor €90, maar dankzij de Mac Bundel kun je zelf de prijs bepalen.

iDocument 2

Finder is het hart van je Mac en kun je eenvoudig al je documenten groeperen en orderen. Echter werkt deze voor sommige nog niet optimaal, met de komst van de nieuwe OS X 10.9 Mavericks wordt dit al sterk verbeterd dankzij de Tag-fucntie. Echter is er nog een andere oplossing genaamd iDocument 2. Hier kun je eenvoudig al je documenten ordenen en snel benaderen. Dankzij de slimme folders kun je snel recente documenten bekijken, enzovoorts.

MacHider

Uiteraard kun je met behulp van Terminal aan de slag om verschillende documenten, bestanden of applicaties te verbergen op je Mac. Hierdoor zijn deze wel aanwezig op je Mac, maar enkel via een speciale procedure te raadplegen. Met behulp van MacHider wordt vereenvoudigd en kun je zelf eenvoudig bestanden verbergen zonder enige kennis van Terminal. Via een sleepbeweging voeg je snel een bestand toe aan de app en dit bestand is dan alleen nog maar in MacHider beschikbaar. Uiteraard kun je MacHider beveiligen met een wachtwoord, voor je de verborgen bestanden kunt raadplegen

Naast de vier bovenstaande applicaties zijn er nog 6 applicaties aanwezig in de Mac Bundel 3.0. Deze applicatie zijn: Lucid, Narrator, RaySupreme, My Living Desktop en Compartements For Mac. Met behulp van de Airy applicatie is het mogelijk YouTube video's te downloaden op je Mac. Meer informatie over deze applicaties kun je hier terugvinden.

De prijs voor deze bundel kun je zelf bepalen, let wel op dat je minstens een bedrag van $13,98 dient te betalen om recht te hebben op alle 10 applicaties. De waarde van deze gehele bundel is $412, daarom is $49,99 (een korting van maar liefst 87%) een rechtvaardige prijs. Deze actie is tijdelijk en loopt binnenkort af.Reacties


  • Sybo Lans

    13 september 2013 om 23:40

    Erg mooie deal.. Hoe eerder je erbij bent hoe goedkoper het is. IkHad de bundel voor 7dollar :)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!