16 februari 2012

De garantie van een Mac controleren

Op de apple.com website is het vrij eenvoudig om het garantie termijn van je Mac te controleren. Tevens kun je op de website terecht voor ondersteuning van je Mac.

De garantie details van een Mac kun je onder Mac OS X 10.7 Lion heel eenvoudig controleren via  ▸ Over deze Mac. Klik in het venster wat verschijnt op de knop 'Meer info...'. Klik in het nieuwe venster op het tabblad 'Service' om huidige garantie condities te bekijken.

Voor de garantie details van overige hardware zoals iPhones, iPods, iPads en Airport devices kun je terecht op de Apple website. Hiervoor heb je het serienummer van het apparaat nodig. Voor uitleg waar je de serienummers kunt terugvinden kun je terecht op de onderstaande Apple support pagina.

http://support.apple.com/kb/HT1349?viewlocale=nl_NL

Nadat je het serienummer hebben gevonden dan kan het garantietermijn gecontroleerd worden op:

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

Typ het serienummer en selecteer Nederland, na het klikken op de 'Continue' knop verschijnen de garantie details van het betreffende apparaat.Reacties


  • Bianco

    19 februari 2012 om 18:08

    Is leuk, maar dat is de Apple garantie. En daar heb ik als koper van een iMac alleen maar mee te maken als ik het apparaat inderdaad bij Apple heb gekocht. Kopen bij de Mediamarkt, Dixons, Ifactors of welke andere dan Apple leverancier heeft hun eigen voorwaarden, en daar heb ik als consument mee te maken. Een gekochte Acer laptop breng je bij een storing toch ook naar de winkel en niet naar Acer?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!