24 maart 2013

Drie iOS applicaties om de crisis door te komen

AppstorecrisisAls we het nieuws mogen geloven zitten we momenteel in een zware crisis, toch wel opvallend dat bedrijven zoals Apple steeds meer en meer producten verkopen ieder kwartaal opnieuw.

Gelukkig hebben we in tijden van recessie allemaal een iPhone of iPad en hebben wij van appletips drie applicaties gezocht die we tijdens deze 'moeilijke' tijden goed kunnen gebruiken. Het zijn namelijk drie echte crisis applicaties waarmee je eenvoudig geld kan besparen of zelfs verdienen.

DirectLease Tankservice

Deze gratis applicatie verzameld alle gegevens van de tankstations bij je in de buurt of een bepaalde locatie. Niet alleen wordt de actuele prijs voor benzine, diesel, LPG, CNG en meer getoond. Onmiddellijk kun je zien welk tankstation het goedkoopste is op de kaart en of er een shop, wasstraat, enzovoorts aanwezig is.

Tankservice

Daarnaast kun je ook de openingstijden van de tankstation bekijken. Tankservice combineert informatie van brandstofleveranciers, Lease-rijders en gebruikers van Tankservice op een slimme manier. Zo zijn bijna alle stations in Nederland bekend, inclusief brandstofprijzen. Uiteraard kun je ook 'Merk-tanken' door de verschillende merk-tankstations te tonen. Kortom de Tankservice applicatie is DE applicatie als je goedkoop in de buurt wil tanken.

DirectLease TankService
DirectLease TankServiceCategorie: Navigation, Travel
Ontwikkelaar: App It Up BV
iPad & iPhone  4+  5 MB DOWNLOAD GRATIS

Marktplaats

Iedereen kent de tweedehands website Marktplaats wel, maar dankzij de gratis applicatie voor iOS kun je snel en eenvoudig kopen en verkopen op Marktplaats.nl. Via de applicatie kun je snel een advertentie maken in de gratis en betalende rubrieken. Je maakt met behulp van je iPhone een foto van het product en onmiddellijk kun je hem lanceren op de tweedehandsmarkt.

Marktplaats

Met wat geluk kun je dankzij je oude rommel een hoop geld verdienen. Uiteraard kun je ook eenvoudig producten kopen via de applicatie. Dankzij het handig overzicht kun je zien wie er op je advertenties reageert, biedt en kun je snel kopers contacteren telefonisch of via mail.

Marktplaats - buy and sell
Marktplaats - buy and sellCategorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Marktplaats BV
iPad & iPhone  12+  81 MB DOWNLOAD GRATIS

SmartSpotter

Met SmartSpotter kun je op een eenvoudige manier geld verdienen door opdrachten uit te voeren met je iPhone. Vaak dien je opzoek te gaan naar een bepaald product in een winkel en hier een aantal vragen over te beantwoorden en foto's te maken op locatie. Zo kunnen bijvoorbeeld leveranciers op een laagdrempelige manier controleren hoe hun product in een winkel wordt gepresenteerd en of een bepaalde promotie ook daadwerkelijk (correct) wordt uitgevoerd.

Smartspotter

Uiteraard krijg je voor elke goed opgeloste opdracht een kleine vergoeding die je achteraf kunt laten uitbetalen. De dienst is momenteel actief in Nederland en België, echter is er momenteel maar één maar. Je kan de applicatie alleen gebruiken op uitnodiging. Download de applicatie en vul je postcode en e-mail adres in. Wanneer ze in jou regio meer of nieuwe spotters nodig hebben krijg je een uitnodiging om deel te nemen en kun je aan de slag om geld te verdienen. SmartSpotter heeft nog ene te kort aan in bepaalde regio's wees er dus snel bij!

SmartSpotter
SmartSpotterCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: Bassotto Media
iPad & iPhone  4+  6 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips over applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


 • Mondo

  24 maart 2013 om 11:31

  Koop je en telefoon van pakweg €700 om daarna apps af te halen die je de crisis moeten doorhelpen;).

 • iPhoneTurnhout

  24 maart 2013 om 22:01

  Handige apps, bedankt!

 • Mark

  15 april 2013 om 16:36

  Smartspotter is geweldig!
  Heb soms in de week zo 120 euro voor 7 a 8 uurtjes werk! :)

  Smartspotter is makkelijk geld verdienen!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!