4 mei 2014

advEen Apple Online Store cadeaubon aanschaffen

apple store iconAls je iemand wilt verrassen, maar niet echt inspiratie hebt voor een cadeau dan kun je hem of haar een online Apple Store cadeaubon te schenken. Met behulp van deze cadeaukaart kan de gelukkige een product of dienst aanschaffen in de online Apple Store.

Je kan de cadeaubon inzetten voor een leuke iPhone Case of inwisselen bij de aanschaf van een nieuwe iPad. Een online Apple Store cadeaubon kan je op verschillende manieren aanschaffen, maar het eenvoudigste is uiteraard via de website van de online Apple Store

Klik hier om onmiddellijk de online Apple Store te openen en selecteer de optie ‘Cadeaubonnen'. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de cadeaubon via e-mail of een fysieke cadeaubon per post te versturen.

cadeaubonnenonlineapp

Wanneer je kiest om een cadeaubon te versturen via e-mail krijg je onmiddellijk een overzicht van alle verschillende cadeaubonnen. Kies een gewenst exemplaar en vervolgens kun je het gewenste bedrag tussen de 25 en 2000 euro invoeren. Hierna dien je het e-mail adres van de gelukkige in te voeren en eventueel nog een leuke boodschap.

Via de knop ‘Voeg toe’ kun je de aankoop toevoegen aan je winkelmandje om hem vervolgens af te rekenen en te betalen via je Apple ID die in de meeste gevallen is gekoppeld aan je creditcard. De cadeaubon wordt binnen de 24 uur naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een cadeaubon via de post te versturen. Je hebt dan de mogelijkheid om te kiezen tussen een cadeaubon met een waarde van €25, €50 of €100. Deze kun je dan naar je eigen adres laten toesturen zodat je deze persoonlijk kan overhandigen of kies voor een ander aflever adres wanneer je hem onmiddellijk wil versturen naar de gelukkige.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!