4 februari 2013

iOS 6Een untethered Jailbreak uitvoeren op iOS 6 iDevices

iphone-jailbreakWe hebben er enige tijd moeten op wachten, maar vanaf vanavond is het dan eindelijk zover. Het is vanaf nu mogelijk iOS 6 en iOS 6.1 untethered te jailbreaken.

Robbert legt uit hoe je een iPhoneiPad of iPod Touch voorzien van iOS 6.0 en 6.1 kunt voorzien van deze jailbreak. Bekijk hiervoor onderstaande video:

Geschikt voor de volgende iDevices:

Download de evasi0n jailbreak op: http://evasi0n.comReacties


 • Redchilly

  4 februari 2013 om 21:17

  Hulde voor de snelle video!!

  Heb net mijn iPad mini gejailbreaked, nu alleen even wachten tot de stormloop in Cydia geluwd is :)

  Kijken of ik straks met mijn WiFi versie kan navigeren :-)
  (net als mijn iPad 2 WiFi, thx to BT GPS stack)

 • Chimchar

  4 februari 2013 om 21:20

  Na de jailbreak wil hij geen (jailbreak) apps synchroniseren, weet iemand waarom niet? Of moet dat apart via Cydia?

 • enslaver

  4 februari 2013 om 23:00

  klopt idd ik heb een shitload van 54 GB aan games….maar geen enkele app die ik via de bibliotheek van itunes toevoeg kan ik syncen naar mn ipad/iphone of ipod touch. ik bedoel tis toch alléén maar jailbreaken en geen andere handelingen…..tenminste als ik me jailbreak iOs 5 nog goed herinner…..zels sbsettings van cysia zelf wil niet eens meer erop…..

 • enslaver

  4 februari 2013 om 23:04

  Ik bedoel je ziet de apps in itunes, slepen naar iphone ed lukt ook , laden, je ziet de indicatorbalk vol lopen en na instaleren het bericht: Itunes -synchr. installatie van …….. is mislukt……wat een domper….

 • David

  4 februari 2013 om 23:14

  Je moet appsync instaleren dan lukt het wel weer om de apps te installeren op je iDevice

 • David

  4 februari 2013 om 23:16

  Je moet appsync ios 5.0+ installeren werkt daarna wel weer

 • Chimchar

  5 februari 2013 om 9:50

  En moet dat appsync via Cydia worden geïnstalleerd?

 • Chimchar

  5 februari 2013 om 9:58

  Voordat ik het vergeet, iedereen bedankt voor de info!

 • user

  5 februari 2013 om 11:57

  mij lukt het niet om te jailbreaken
  er staat
  ERROR:hmm… restore failed (-205)?!

  ELKE KEER WANNEER IK OPNIEUW PROBEER STAAT ER HETZELFDE

  kan iemand mij helpen

 • ronald

  5 februari 2013 om 16:47

  Heeft er iemand situaties gehad na het uitvoeren van de jailbreak en div. Tweaks van cydia, dat iPhone 5 herstart in safe mode en of donkerder scherm terug komt? Of herstart na poging van het verwijderen van een app op de telefoon?

 • ronald

  5 februari 2013 om 17:45

  Cencuur

 • Maik

  6 februari 2013 om 13:32

  werkt deze jailbreak en moet je ipod/iphone/ipad niet in dfu mode?

 • Mike

  7 februari 2013 om 19:39

  Ik heb gisteren voor het eerst mijn iPad 2 gejailbreakt, ik dacht dat ik ook bijvoorbeeld navigatie van TomTom kon downloaden, er staan voor de rest wel diverse programma’s echter dacht ik dat je nagenoeg alles wat je vanuit de Appstore kunt halen dit ook via Cydia kon halen echter zonder kosten.

  Doe ik iets verkeerd?

 • Robert

  13 februari 2013 om 9:51

  Je doet niks fout je met alleen wat repo’s plaatsen in Cydia. Daar kun je wel het een en ander vinden maar dat is meer om je iPhone te tweaken. Ander uiterlijk of handige tooltjes zijn hier te vinden. Bij Cydia zijn daar nog kosten aan verbonden maar bij veel repo’s kun je ze ook zonder kosten vinden.
  Verder heb je de prog AppCake nodig om apps op je toestel te zetten. Het meeste en de bekendste apps zijn hier wel te vinden. Gewoon even googlen via je iPhone is het makkelijkst.

 • Barry

  17 februari 2013 om 1:41

  HELP!
  Als ik het progr. evasion open op mijn mac herkent hij mijn aangesloten iphone 4 niet? en kan ik de button jailbreak niet aanklikken?
  Iemand een idee hoe dit kan of hoe ik het kan oplossen?

  Alvast thx!

 • Sez1976

  17 februari 2013 om 14:13

  Waarom kan ik tom tom niet of haast niet downloade? Iemand een adresje waar ik m wel zonder problemen kan binnenhalen?

 • Sez1976

  17 februari 2013 om 14:14

  Waarom kan ik tom tom via jailbreak niet of haast niet downloade? Iemand een adresje waar ik m wel zonder problemen kan binnenhalen?

 • ywan13

  27 februari 2013 om 21:40

  @Barry
  zorg ervoor dat je ios 6.0,6.01 of 6.1 geen beta’s of andere ios versies
  check je usb kabel van je iphone en de usb poort van je mac.

  ik weet niet of je nog een laptop of een macbook hebt. maar probeer het anders daar eens

  ik had namelijk het probleem dat hij het niet op mijn laptop deed maar wel op mijn pc deed

  corrigeer mij a.u.b als ik iets fout heb gezegd

 • Guy

  28 februari 2013 om 8:20

  @Barry,

  zorg ook dat ITunes gestopt is.

 • Robbert

  16 maart 2013 om 13:11

  Ik kwam een goede website (www.iphone-jail.nl) tegen waar ik mijn iPhone 5 (nieuwste update) heb gejailbreaked. Het was slechts een kwestie van 5 minuten de iPhone verbinden met de macbook. Bijna kinderwerk, zeker een aanrader!

 • bram

  31 maart 2013 om 23:42

  jongens ik heb een ipod touch van 8gb en wil hem jailbreaken weet iemand een site waarvoor je hem niet aan de computer hoeft te verbinden

 • Assassino

  18 juni 2013 om 23:56

  Wat moet je doen als na de jailbreak het apple icoontje op je scherm blijft staan als hij opstart ik heb een ipod touch Alvast bedankt.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!