15 juni 2017

Reactions (vind ik leuk) toevoegen aan Facebook berichten

facebook reactions icon

Sinds vorig jaar zijn de 'Reactions' op Facebook beschikbaar voor iedereen, dit houdt in dat je naast de 'Like-knop' (duimpje omhoog) nu ook andere reacties kunt geven door middel van een vind-ik-leuk knop. Vanaf nu kun je ook de regenboogvlag installeren en gebruiken.

De optie werkt ongeveer hetzelfde als het duimpje, echter heb je nu veel meer keuzes. Zo kun je als reactie een bericht leuk vinden, maar ook geweldig, verdrietig, grappig, verbluft of boos. Het is een functie waar veel Facebook gebruikers hebben naar uitgekeken, zo kun je nog beter anticiperen op een bericht in je tijdlijn.

Reactions toevoegen aan een Facebook bericht

Om de Reactions in de app te kunnen gebruiken volstaat het om je vinger op de 'Vind ik leuk' knop te leggen, er opent een pop-up menu. Veeg met je vinger naar de Reaction die je wil toekennen aan dit bericht. Op de desktop website van Facebook werkt het vrijwel hetzelfde, plaats de muisaanwijzer op de vind ik leuk knop en wacht je tot je het pop-up menu te zien krijgt, kies daarna de Reaction. Meer informatie over de Reactions vind je hier.

regenboog vlag activeren facebook

Regenboogvlag installeren als reaction op Facebook

Sinds begin juni kun je ook de regenboogvlag toevoegen als reaction. Om die te kunnen activeren moet je iets speciaals doen. Log in op Facebook en ga naar de LGBTQ-Facebook pagina en vind deze leuk. Wacht even en herstart de app, binnen enige momenten wordt de regenboogvlag geactiveerd en kun je deze gebruiken op dezelfde manier als de overige reactions.

Facebook
FacebookCategorie: Social Networking
Ontwikkelaar: Facebook, Inc.
TV, iPad & iPhone  4+  365 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: De geluidseffecten uitschakelen in de Facebook appReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!