Menu

21 juli 2016

Foto’s exporteren via de iCloud website

icon OS X iCloud

Wie gebruikmaakt van iCloud-fotobibliotheek uploadt automatisch alle foto’s naar iCloud. Deze worden online opgeslagen en eventueel gesynchroniseerd met alle overige aangesloten apparaten.

Mocht je geen toegang meer hebben tot deze apparaten dan is het goed om te weten dat je de foto’s vanuit iCloud.com kunt downloaden. Wie een Mac heeft met de Foto’s applicatie zal niet snel naar deze vorm van exporteren grijpen. Maar iOS gebruikers hebben hier baat bij, omdat via een iPhone of iPad het lastiger is om direct foto’s te exporteren.

Foto’s en video’s exporteren via iCloud.com

• Open iCloud.com op een desktop
• Log in met je iCloud account (Apple ID)
• Navigeer naar ‘Foto’s’
• Klik op ‘Momenten’ of ‘Albums’

Zo kun je foto's exporteren via iCLoud.com

Navigeer naar de foto(’s) die je wilt exporteren en downloaden naar je dekstop en klik bovenin op ‘Selecteer foto’s’. Klik alle foto’s en video’s aan die je wilt bewaren en klik daarna op ‘Download’ in de knoppenbalk om de geselecteerde foto’s en video’s te downloaden.

Helaas is er geen mogelijkheid om direct alle foto’s te selecteren en te downloaden. Wel kun je via de weergave ‘Momenten’ snel meerdere foto’s en video’s selecteren via de optie ‘Selecteer moment’. De optie vind je boven een fotoreeks terug.

Lees ook: Hoe iCloud-fotobibliotheek veilig uitschakelen?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: