30 juni 2014

Google Chrome: Facebook faces cirkels toevoegen

chrome retina logo iconSinds enige tijd maakt Facebook gebruik van Face cirkels om aan te duiden dat je in een gesprek bent met iemand via de chat of privéberichten. Via deze Face cirkels kun je snel het gesprek openen en gezellig praten met je vrienden.

Helaas zijn deze alleen beschikbaar via de webpagina van Facebook, maar wanneer je gebruik maakt van de Google Chrome browser in OS X dan kun je deze cirkels ook activeren in een Chrome venster. Dit kan vrij eenvoudig worden toegepast met behulp van de handige extensie ‘Faces.im’, beschikbaar in de Chrome web store. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Open Google Chrome
Klik hier om de faces.im extensie te downloaden
• Via de knop ‘FREE’ kun je hem gratis downloaden
• Er opent een pop-up menu, klik vervolgens op ‘Toevoegen’
• Faces.im wordt gedownload en geïnstalleerd

facesextensiehrome

De faces.im knop wordt toegevoegd aan je adresbalk en klik hierop om hem te activeren. Log in met je Facebook account om faces.im toestemming te geven om de cirkels door te sturen naar Google Chrome. Via het icon in de adresbalk kun je snel de chat-en berichtenpagina van Facebook openen en bij iedere nieuw gesprek zal de bekende cirkels verschijnen binnen Google Chrome. Door je muisaanwijzer te plaatsen op de cirkel krijg je een preview van het bericht, door erop te klikken word je automatisch doorgestuurd naar de berichtenpagina van Facebook.

Meer over Google kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!