29 augustus 2015

WATCHHé Siri activeren op de Apple Watch

Siri Apple Watch

Siri op de Apple Watch, je gebruikt deze optie heel veel of je gebruikt het nauwelijks, maar wie het gebruikt ervaart al snel de voordelen. Het scherm van de Apple Watch is klein en soms moeilijk te bedienen met je handen vol, bovendien kun je met behulp van de dicteerfunctie ook teksten dicteren.

Dicteren is slechts een klein onderdeel van Siri en is terug te vinden in applicaties waarbij tekst ingevoerd moet worden. Siri kun je op verschillende manieren raadplegen, druk bijvoorbeeld de digitale kroon in te drukken tot Siri geactiveerd wordt, dit kan overal op de Apple Watch, dus ook in applicaties, snelle blik, enzovoorts.

Siri op de Apple Watch

Siri kun je zonder een druk op een knop activeren met behulp van 'Hé Siri', telkens als de klok (wijzerplaat) getoond wordt kun je de boodschap "Hé Siri" uitspreken, Siri wordt onmiddellijk geactiveerd en je kunt gelijk de vraag stellen. Werkt 'Hé Siri' niet, dan moet je de optie even activeren via de instellingen van je Apple Watch, open Algemeen ▸ Siri ▸ schakel 'Hé Siri' in.

Zodra Siri is geactiveerd kun je een vraag stellen. Weet je niet wat je kunt vragen aan Siri, dan kun je het commando "Wat kan ik aan je vragen" uitspreken en Siri geeft je enkele mogelijkheden.

Lees ook: Siri gebruiken om Apple Watch applicaties te openen







Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:



Do NOT follow this link or you will be banned from the site!