30 april 2013

ScreencastiCarbons: extra protectie voor je iDevice (review)

icarbon-5Vandaag vertelt Robbert over zijn ervaringen met iCarbons. Een prachtige manier om je Apple Gadgets te beschermen tegen krassen en beschadigingen. iCarbons zijn gespecialiseerde stickers voor verschillende soorten gadgets. Zoals de naam al doet vermoeden is het meest verkochte product van iCarbons de 'Carbon wrap' voor de iPhone, iPad of iPod touch.

Naast de standaard kleuren zwart en wit zijn er ook meer opvallendere kleuren en motieven beschikbaar in de onlineshop. Zo zijn de iCarbons ook beschikbaar met een houtmotief en geborsteld aluminium. In Robberts video kun je zien hoe de Carbon wrap er uitziet.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een dergelijke bescherming voor je iDevice dan kun je op Stack Social terecht voor een mooie (tijdelijke) aanbieding, hier worden BodyGuardz carbon skins aangeboden voor slecht $ 9,99 (exclusief verzendkosten).Reacties


  • Mo driouch

    1 mei 2013 om 13:10

    Slickwraps is veel beter en biedt meer soorten aan. Wat ik wel jammer vind is dat ze de Apple logo niet meer uitknippen. Ik heb al vaak wraps gekocht via slickwraps maar nu niet meer. Mede omdat een idevice niets is zonder de logo. Ik weet niet of het bij icarbons ook zo is, maar bij slickwraps kan je ook een screenprotector kopen voor het midden stuk. Dus dan kan je de wrap ook aan de voorkant plakken en dan een speciale screenprotector plakken op het scherm gedeelte.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!