30 april 2013

Ontvang push-notificaties updates van je Apple bestellingen

Apple Store app icoonDe online Apple Store biedt een breed scala aan accessoires en natuurlijk ook de fel begeerde Apple Producten. Naast de apple.com variant kun je de online store ook bekijken op je iPhone of iPod Touch met behulp van de Apple Store applicatie. Afgelopen week heeft Apple deze applicatie geupdate en er is een bijzondere handige functie toegevoegd.

Wanneer je een product besteld in de online store krijg je hier keurig meldingen van via e-mail. Uiteraard kun je het hele (verzend)proces online volgen. Het is vanaf nu ook mogelijk om via de applicatie op de hoogte gehouden te worden van je bestelling met behulp van push-notificaties. Volg hiervoor onderstaande procedure.

• Upload (of download) de app naar versie 2.6
• Open de applicatie
• Navigeer naar het tabblad 'Meer'
• Selecteer de optie 'Meldingen'

AppleStore

Activeer hier de optie 'Bestelstatus' om notificaties te ontvangen van je bestelde producten uit de online Apple Store. Deze notificaties hebben betrekking tot het verwerkings- en verzendproces van je bestellingen. Daarnaast kun je ook de optie 'Reserveringen' in- of uitschakelen, deze hebben betrekking tot een afspraak bij de Genius Bar in een fysieke Apple Store.

Vooralsnog is het niet mogelijk om de Apple Store applicatie te downloaden in een land waar geen fysieke Apple Store aanwezig is. Zo is het niet mogelijk om bijvoorbeeld in België deze applicatie te downloaden.

Meer tips over App Store kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!