7 december 2015

Download gratis de Afterlight app (via de Apple Store app)

Afterlight app icoon

Foto’s maken met de iPhone, en voor sommige ook de iPad, is een feest. De camera’s leveren prachtige foto’s af en via de Foto’s applicatie in iOS kun je de foto’s bewerken. Toch kun je ook gebruikmaken van andere apps om je foto’s te bewerken.

Met behulp van Afterlight, een iOS app, kun je foto’s op een fantastische manier bewerken. Van filters tot gedetailleerde opties, het is allemaal mogelijk met de app. Afterlight is te koop voor € 0,99 in de iOS App Store, maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

afterlight downloaden iPhone apple store

Download de Apple Store applicatie. Open de applicatie en tik op 'Uitgelicht' in de navigatiebalk (tik op het  tabblad voor de iPad versie van de app). Scroll naar beneden tot je de Afterlight applicatie ziet verschijnen. Let goed op, want hij zit een beetje verstopt. Tik vervolgens op de app en daarna op 'Download nu gratis'.

afterlight downloaden iPad apple store

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. Afterlight is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 30 december 2015.

Bekijk ook: Vandaag gratis/afgeprijsd in de iOS App Store

Afterlight
AfterlightCategorie: Photo & Video
Ontwikkelaar: Afterlight Collective, Inc
iPad & iPhone  4+  77 MB DOWNLOAD  € 1.09

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Wesley Fabry

  17 december 2015 om 11:01

  Door de grote vraag lijkt de aanbieding verlopen te zijn, maar blijf proberen want er komen steeds nieuwe exemplaren beschikbaar. Actie loopt tot 30/12..

 • Joost

  17 december 2015 om 12:12

  Een app voor een Apple Store, waar dan een aanbieding staat. Die vervolgens niet te downloaden is vanwege servercapaciteit.

  En in de iOS App Store nog de normale prijs. Hoeveel winkeltjes wil Apple naast elkaar hebben???

  Makkelijker wordt het er niet op….

 • Kees Jurgens

  18 december 2015 om 11:48

  ‘Helaas, vanwege de grote vraag is deze aanbieding niet meer beschikbaar”, aldus de melding na de opdracht tot downloaden.

Een reactie toevoegen: