24 juni 2015

Download gratis Sky Guide app via de Apple Store applicatie

sky guide app icon

Ons zonnestelsel heeft nog veel geheimen, wanneer je naar de sterrenhemel kijkt kun je jouw wel eens afvragen of het een gewone ster is dat je ziet of toch een planeet. Met behulp van de iOS applicatie 'Sky Guide' kun je dit allemaal in één oogopslag bekijken. De applicatie is tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store applicatie, hoe lees je hieronder terug.

Met Sky Guide kun je niet alleen de sterren, grote of kleine beer bekijken, maar ook op de hoogte blijven van astronomische gebeurtenissen zoals volle maan, vallende sterren, verduisteringen en ook kun je een melding krijgen wanneer je ISS over vliegt. Sky Guide is te koop in de iOS App Store voor €1,99 maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

download gratis via de Apple Store app

Download de Apple Store applicatie (enkel op iPhone/iPod Touch). Open de applicatie en tik op 'Stores' in de navigatiebalk. Scroll naar beneden tot je de Sky Guide applicatie ziet verschijnen, tik vervolgens op de applicatie en daarna op 'Download nu gratis'.

app store code inwisselen sky guide

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. Sky Guide is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 30 juni 2015.

Sky Guide AR
Sky Guide ARApple Watch app
Categorie: Reference, Education
Ontwikkelaar: Fifth Star Labs LLC
iPad & iPhone  4+  169 MB DOWNLOAD  € 3.49

Voorheen konden Belgen dit soort applicaties niet gratis downloaden omdat de officiële Apple Store applicatie niet beschikbaar was in België, dit is sinds kort verleden tijd, in België kan nu de Apple Store applicatie gedownload en gebruikt worden.

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


  • Theo Blokker

    24 juni 2015 om 21:36

    Gaat fout met downloaden, geeft bij 2e poging aan dat code al gebruikt is: werkt dus niet….!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!