31 maart 2017

Pac-Man spelen in Google Maps speciaal voor 1 april

google maps icon

Iedere jaar doet Google iets speciaals op 1 april. In het verleden is de zoekmachine al eens op de schop gegaan, maar dit jaar is de grap extra leuk. Speciaal voor 1 april heeft Google de mogelijkheid ingebouwd om Pac-Man te spelen in Google Maps.

In je eigen buurt of een locatie naar keuze is het mogelijk de straten om te toveren tot het bekendste retro spel. Wees er snel bij, want het spelen van Pac-Man in Google Maps kan alleen vandaag.

Pac-Man spelen in de Google Maps

Open de Google Maps applicatie of navigeer op een desktop naar maps.google.nl. Open je huidige of andere locatie en zoom eventueel in of uit om meer of net minder straten weer te geven. Tik in de app vervolgens onderin op de Pac-Man banner of op het Pac-Man icoon rechts op de kaart om het spel te starten. Op de website kun je onderaan klikken op het Pac-Man icoon (muntje inwerpen). De huidige straten worden omgezet in een donkere 8-bit variant en het spel gaat van start.

pac-man spelen in Google Maps

In de straten vind je witte bolletjes die Pac-Man moet opeten. Veeg in de app over het scherm om te navigeren doorheen de straten, maar zorg ervoor dat de spoken je niet te pakken krijgen want dan verlies je een leven. Gebruik op een dekstop de pijltoetsen om Pac-Man te verplaatsen. Zijn je levens op? Herstart dan de app/spel om weer opnieuw te beginnen. Veel plezier!

Google Maps - GPS Navigation
Google Maps - GPS NavigationCategorie: Navigation, Food & Drink
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  125 MB DOWNLOAD GRATIS

De leukste 1 aprilgrappen voor iOS en Mac

Wil je vandaag zelf mensen foppen? We hebben een hoop leuke 1 aprilgrappen verzameld die je kunt toepassen in iOS en macOS (OS X). Op deze manier kun je jouw vrienden, familie en partner met een iPhone, iPad of Mac beetnemen. Klik hier om deze grappen te bekijken.

Lees ook: Bekijk de drukte van attracties, winkels, etc. in Google MapsReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: