1 mei 2013

Maak je iOS App cadeaus nog persoonlijker

app-storeVlak voor de kerst lanceerde Apple nog de mogelijkheid om applicaties cadeau te geven in de iOS App Store. Ondertussen heeft deze stiekem een upgrade gekregen. Zo kun je hem niet alleen persoonlijker maken met een eigen geschreven tekst van maximaal 200 karakters, maar is deze ook voorzien van een kleurrijke 'gift-card' look.

Op deze manier kun je altijd een gepast cadeau geven aan een vriend, kennis of familielid. Uiteraard kun je nog steeds een cadeau inplannen op een bepaalde datum. Handig voor de feestdagen of een verjaardag. Volg onderstaande stappen om een applicatie cadeau te geven en deze in te plannen op een bepaalde datum.

• Open de iOS App Store
• Zoek naar een app die je cadeau wilt geven
• Open het infovenster en tap op de deel-knop
• Selecteer de optie ‘Cadeau’
• Vul vervolgens de gegevens in en tap op 'Volgende'

kadoapp

Blader vervolgens door de verschillende kaarten en kies je persoonlijke favoriet. Tap vervolgens op volgende en je krijgt nog een laatste overzicht van je bestelling. De verschillende kaarten hebben een echte mooie gift-card look, uiteraard zullen deze naargelang de periode worden aangepast. Zo zullen we met kerst vast en zeker prachtige exemplaren kunnen verwachten.

Meer tips over App Store kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!