10 mei 2014

iOS: Een Apple Online Store cadeaubon aanschaffen

apple store iconAls je iemand graag wil verrassen, maar inspiratie voor een leuk cadeau ontbreekt dan kun je hem of haar een online Apple Store cadeaubon geven. Met behulp van deze cadeaukaart kan de gelukkige een product of dienst aanschaffen die je kunt terugvinden in de online Apple Store.

Zo kan je de cadeaubon inzetten voor een leuke iPhone Case of gewoon bijleggen bij de aanschaf van een nieuwe iPad. Je kan een online Apple Store cadeaubon op verschillende manieren aanschaffen, zoals bijvoorbeeld via de iOS Apple Store applicatie. Hoe je dit precies doet kun je in onderstaande stappen terugvinden.

• Open de Apple Store applicatie
• Tap op het tabblad ‘Producten’ en veeg kort naar beneden
• Voer in het verkregen zoekveld onderstaande zoekopdracht in

Zoekopdracht: cadeaubon

cadeaubonnenonlineappios

Onmiddellijk krijg je een overzicht van alle verschillende cadeaubonnen, kies een gewenst exemplaar en ga verder. Vervolgens kun je een gewenst bedrag tussen de 25 en 2000 euro invoeren en tap hierna op de knop ‘Verder’. Hierna dien je het e-mail adres van de gelukkige in te voeren en eventueel nog een leuke boodschap. Via de knop ‘Voeg toe’ kun je de aankoop toevoegen aan je winkelmandje om hem vervolgens af te rekenen en te betalen via de Apple ID die in vele gevallen is gekoppeld aan je creditcard.

De cadeaubon wordt binnen de 24uur naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd. Wil je liever een fysieke cadeaubon per post versturen, dan moet je dit doen via de website van de Online Apple Store. Deze kun je hier terugvinden via de optie ‘Cadeaubonnen’.

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Philip

  10 mei 2014 om 15:24

  Voor alle duidelijkheid : dit is alleen maar relevant voor de Nederlandse lezers … in de Belgische iTunes App Store is deze App NIET te krijgen … (waarom mag joost weten …)

 • Wesley Fabry

  10 mei 2014 om 15:39

  @philip dat komt omdat België helaas nog geen officiele apple store heeft. De app is alleen in deze landen te verkrijgen.

 • Philip

  11 mei 2014 om 0:04

  En dat is zo onlogisch … Het is toch een tool om online te bestellen ? Daar heb je toch geen Apple store voor nodig ?

Een reactie toevoegen: