19 december 2014

iOS 8Last-minute kerstcadeau: App-bundels cadeau geven

App Store iOS logo

Sinds iOS 8 is het mogelijk om app-bundels te kopen in de iOS App Store. Met deze app-bundels kun je meerdere applicaties van dezelfde ontwikkelaar kopen waarbij je bovendien nog een mooie korting krijgt. Ontwikkelaars kunnen zo meerdere applicaties tegelijkertijd verkopen en een klein beetje van de winst inleveren.

Je koopt in één keer meerdere applicatie en rekent gewoon in één keer al deze apps af voor een vast bedrag. Zo kan het goed zijn dat normaal 5 applicaties samen €12 kosten en nu slechts €8 via een app-bundel met dezelfde apps.

Hieronder hebben we volgens ons de vijf leukste app-bundels op een rijtje gezet. Deze kun je voor jezelf kopen, maar ook cadeau doen (ideaal voor de komende feestdagen). Hoe je een applicatie/bundel cadeau geeft lees je in deze tip op appletips.

appbundel1 appbundel2 appbundel3 appbundel4 appbundel5

Nog meer bundels kun je hier bekijken op deze speciale pagina in de iOS App Store.

App-bundels compleet maken

Het kan zijn dat je al een applicatie uit een bundel hebt gekocht, maar bijvoorbeeld de overige 2 nog niet. Dan kun je een bundel compleet maken. Ook hier profiteer je in de meeste gevallen van een mooie korting, let echter wel altijd even op of de som van de overige applicatie hoger is dan het aan te vullen bedrag.

appbundel

In sommige gevallen kan het zijn dat je toch iets meer betaald om een bundel compleet te maken, dit hangt er puur vanaf welke apps je al hebt in de bundel. Een bundel compleet maken kan door op koop knop te tappen/klikken naast de optie 'Maak mijn bundel compleet'.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!