1 mei 2013

NieuwsCasetagram: Maak een persoonlijke iPhone 5 case met je instagram foto’s

medium_casetagram3iconInstagram is de meest populaire foto-applicatie die je in de App Store kan vinden. Met behulp van leuke filters en een mooi overzicht kun je eenvoudig de leukste momenten delen met je vrienden op een originele manier.

Dankzij Instagram zijn er een hoop creatieve gadgets bijgekomen. Zo kun je een Instagram-fotoboek maken, grote fotocollages, enzovoorts. Echter is het ook mogelijk om een bijzondere Casetagram te maken, de naam verraad het product al, het gaat hier namelijk om een iPhone 5 case bedrukt met je meest favoriete instagram foto's.

Via de webpagina van casetagram kun je eenvoudig een case ontwerpen met je Instagram, maar ook je Facebook foto's. Daarnaast kun je ook eenvoudig foto's uploaden vanaf je hard disk. De foto's kun je op verschillende manieren plaatsen op je case, je hebt namelijk de keuze uit 17 verschillende lay-outs.

Casetagram

Je kunt kiezen uit een een witte of zwarte case, bovendien kun je er nog een eind-effect toevoegen aan de gehele case. De effecten zul je herkennen uit de Instagram-applicatie. De case is voorzien van top kwaliteit plastic, is stevig en de foto's zijn perfect gedrukt op de case met warme, diepe kleuren.

Voor $39 kun je een prachtige persoonlijke case voor je iPhone 5 maken, tevens krijg je er een screenprotector bij en is de wereldwijde verzending gratis. Meer informatie over deze tijdelijke aanbieding kun je hier terugvinden. Let op, deze aanbieding is slechts geldig tot en met 03 mei.

Meer tips over Instagram kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!