6 april 2017

Panols: Panoramafoto’s bewerken (gratis via Apple Store app)

panols

Foto's maken met een iPhone, en voor sommige ook een iPad, is een feest. De camera's leveren over het algemeen prachtige foto’s af en met behulp van de Foto's applicatie kun je deze professioneel bewerken. Met behulp van de camera app kun je ook prachtige panoramafoto's maken, alleen kun je deze bijvoorbeeld niet delen via Instagram.

Met behulp van Panols, een iOS app, kun je deze foto’s op een fantastische manier weergeven op je Instagram profiel. De app splits de panoramafoto op in drie delen en verspreid deze over drie gelijke vakken. Op deze manier kun je jouw creaties op een originele manier delen. Panols is te koop voor € 1,99 in de iOS App Store, maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

Panols gratis downloaden

Download de Apple Store applicatie. Open de applicatie en tik op 'Ontdekken' in de navigatiebalk. Scroll naar beneden tot je de Panols applicatie ziet verschijnen. Let goed op, want hij zit een beetje verstopt. Tik op de app en vervolgens op 'Download nu gratis'.

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. Panols is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 15 mei 2017.

Bekijk ook: Vandaag gratis/afgeprijsd in de iOS App Store

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS

Panols
PanolsCategorie: Photo & Video, Productivity
Ontwikkelaar: Juan Arreguin
iPad & iPhone  4+  36 MB DOWNLOAD  € 2.29


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!