8 mei 2014

Brushstroke: Maak prachtige schilderijen van je foto’s

brushstrokeiconNu iedereen relatief goede kwaliteitsfoto’s kan maken met hun iPhone of een andere smartphone zijn we allemaal opzoek naar een originele manier om de foto’s te bewerken om vervolgens te publiceren. Dit is ook de reden dat filter applicaties zoals Instagram het bijzonder populair zijn.

Wie echt iets origineels met zijn foto’s wil doen moet uiteraard net iets verder gaan dan een eenvoudig kleurenfilter, zo kun je met de applicatie ‘Brushstroke’ foto’s omtoveren tot prachtige schilderijen. Met één druk op de knop converteert de applicatie een foto naar een schilderij versie.

Je hebt de keuze uit verschillende schilder-stijlen zodat je altijd een leuke bijpassende stijl kunt vinden. Daarnaast kun je zelf experimenteren met verschillende kleurpalletten en kun je een eigen canvas kiezen. Naast het bewerken van de foto kun je ook een persoonlijk boodschap toevoegen en kun je zelfs je ‘schilderij’ signeren. Uiteraard kun je achteraf de bewerkte afbeelding bewaren en delen via diverse sociale media waaronder Facebook, Instagram en Twitter.

brushstroke

De applicatie is misschien niet de goedkoopste onder de fotobewerkingsapplicaties, maar hij levert een bijzonder en kwalitatief goed resultaat. Wanneer je erg tevreden bent over het resultaat kun je vanuit de applicatie de bewerkte foto op canvas afdrukken en deze thuis laten bezorgen.

Brushstroke
BrushstrokeCategorie: Photo & Video, Entertainment
Ontwikkelaar: Code Organa LLC
iPad & iPhone  4+  59 MB DOWNLOAD  € 4.99

Meer over Foto kun je hier terugvinden.Reacties


 • Pieter van den Hoek

  8 mei 2014 om 22:21

  ik zou graag mij foto’s van me website willen veranderen.
  bij microsoft was dat zo makkelijk

 • Jochen

  9 mei 2014 om 18:03

  @Pieter, dat is een heel verhelderende boodschap.

 • Paul

  10 mei 2014 om 21:30

  Is er een vergelijkbare applicatie ook voor de Mac?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!