6 april 2017

NieuwsNieuwe Clips-app van Apple nu beschikbaar

clips app

Apple heeft de nieuwe 'Clips' app uitgebracht voor iOS. Met deze nieuwe applicatie is het mogelijk om (korte) video's te maken met verschillende effecten, teksten, filters, emoji's en meer.

De applicatie is te vergelijken met Instagram, Snapchat, etc. alleen zal dit geen sociale dienst worden. Met Clips is het namelijk mogelijk je video's te bewerken om ze nog leuker te maken. Clips herkent automatisch wie er in beeld komt en doet slimme suggesties om je video’s te delen. Zo kun je op de naam van een persoon tikken om direct de video te delen via Berichten (iMessage) app. Vanuit de applicatie kun je de clip ook delen via ondermeer Facebook, Twitter en Instagram.

Clips downloaden voor iOS

De applicatie is gratis beschikbaar voor iPhone en iPad, maar vereist wel iOS 10.3. Als je deze software nog niet hebt geïnstalleerd moet je dit wel eerst doen. De app is alleen beschikbaar op 64-bits apparaten, dit houdt in dat de App op alle iOS 10.3 apparaten werkt behalve op de iPhone 5, iPhone 5c en iPad 4.

Clips
ClipsCategorie: Photo & Video, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  53 MB DOWNLOAD GRATIS

Hoe de nieuwe Clips applicatie precies werkt hebben we uitgebreid besproken in deze handleiding. Zo kom je te weten waar alle opties voor dienen, hoe je bestaande foto's en video's kunt toevoegen en hoe je de clips kunt delen. Klik hier om de handleiding te bekijken.

Lees ook: Foto’s en video’s delen die na 24 uur verdwijnen met Facebook StoriesReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: