28 december 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunApple 2016: Apple Music

Apple 2016 logo

2016 is toch wel het jaar van Apple Music. De dienst is geheel op de schop gegaan en heeft een nieuwe interface gekregen. Deze kun je bewonderen in iOS 10, iTunes 12.5 en tvOS 10. Daarnaast heeft Apple ondertussen 20 miljoen betalende abonnees.

Eddy Cue vindt het aantal aardig, maar toch is hij niet geheel tevreden. Eddy zei: "Er zijn miljarden mensen die naar muziek luisteren en wij hebben niet eens 100 miljoen abonnees." Desalniettemin is de dienst populairder dan ooit. Het afgelopen jaar heeft Apple verschillende video's en reclames gepubliceerd speciaal voor Apple Music. De video met James Corden is bijvoorbeeld hilarisch, leuk weetje. In 2017 kunnen we Carpool Karaoke verwachten op Apple Music.

Apple Music in 2016

1. The all-new Apple Music.

2. Explore the All-New Apple Music

3. Drake vs. Bench Press

4. Taylor vs. Treadmill

Het Apple-jaar 2016 in beeld gebracht met behulp van de video's die Apple heeft gepubliceerd. Tot het nieuwe jaar zie je hier nog één keer alle video's voorbij komen. Van speciale evenementen tot de nieuwe MacBook Pro en Shot on iPhone, het was weer een Appletastisch 2016.
Gerelateerde tips:


Reacties


  • raf de witte

    28 december 2016 om 15:11

    tja, op apple radio kan je niet naar de radio luisteren, en op apple tv kan je niet naar tv kijken.
    ik wil graag de Vlaamse, Nederlandse, Britse zien en radio horen.
    ik hoef geen playlists. dat kan op Spotify al. ach ja, dat werkt ook niet op apple tv. eigenlijk is het gewoon niets meer dan een Netflix-client. zonder UHD-resolutie.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!