26 januari 2014

iFunBill Gates ergert zich aan de MacBook tijdens een interview

Macbook pro retina 13Eerder deze week was Bill Gates (de medeoprichter van Microsoft) te gast bij Jimmy Fallon in zijn gelijknamige TV-show. Het lijkt een beetje raar nieuws op een Apple website, maar de grap moet echter nog komen.

Bill Gates ergerde zich namelijk mateloos aan de MacBook van Jimmy die prachtig op de desk stond. Uiteraard leverde dit hilarische beelden op en besloot Jimmy de MacBook maar snel weg te stoppen voor Bill. De hele gebeurtenis kun je in onderstaande video.


Reacties


 • Danny van Deelen

  26 januari 2014 om 20:31

  ik erger me al 3 jaar aan de macbook en het feit dat deze editie begin 2011 iedere dag 3-19 keer chrashed en als je dan bij de verkopende partij verhaal wil halen ze je met een kluitje in het riet sturen Terwijl bekend is dat het een fout is in de productie die bij duizenden klanten voorkomt Softwareprobleem wordt gezegd en dat voor een laptop van meer dan € 3000 Nooit meer Apple

 • karsten

  26 januari 2014 om 23:29

  Dat is idd vervelend, ik heb hetzelfde gehad maar dan met de pc dus heb ik via marktplaats een 2de hans mac uit 2007 overgenomen van iemand en ik heb er geen problemen mee

 • Marco

  27 januari 2014 om 10:28

  This is only a joke. Het zou ondertussen toch stilaan een collectieve wetenscha

 • Marco

  27 januari 2014 om 10:33

  This is only a joke. Het zou ondertussen toch stilaan een collectieve wetenschap moeten zijn dat BG een belangrijke aandeelhouder van Apple is. En dat dat aandeelhouderschap dateert uit een periode dat het echt niet goed ging met Apple. Door dat financieel infuus kon Apple zich uiteindelijk redden.

  Waarom ? Omdat, vermoed ik, Bill Gates de kwaliteit van Apple wel degelijk beseft.

  En by the way, wat het verhaal van Wesley betreft, sta me toe dat ik dat niet echt kan geloven. Graag zou ik alle aspecten van die geschiedenis kennen. Wellicht zal wel blijken dat er iets niet koosher is. Wees correct met Apple en dan is Apple correct met zijn klanten.

 • Sjun de Martelaere

  29 januari 2014 om 20:14

  Microsoft verdient behoorlijk aan de verkoop van MS Office 2011 voor de Mac. Mij lijkt het daarom logisch dat het om een geregisseerde gimmick gaat. Bovendien zal ik Bill nog wel wat aandelen Apple over hebben van de reddingsoperatie die om en nabij 1997 plaatsvond en waarbij Microsoft 150 miljoen dollar in Apple investeerde om het van een faillissement te redden.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!