26 juli 2014

iFunEindeloos Netflix series kijken op een Apple TV

netflix-iconVeel Netflix liefhebbers ergerde zich aan de werkwijze van de gelijknamige dienst op de Apple TV. Wanneer je hier ongestoord een hele avond een TV-serie in één ruk wil afkijken komt in eerste instantie bedrogen uit. Netflix ondersteunt op Smart TV’s, online en in hun applicaties de mogelijkheid om een TV serie in één keer af te kijken.

Dit wil zeggen dat je na het bekijken van een aflevering vrijwel onmiddellijk de volgende aflevering kunt bekijken. Bij de Apple TV was dit niet mogelijk en diende je handmatig de volgende aflevering te selecteren. Oke niet erg, maar eerder deze week heeft Netflix ervoor gezorgd dat ook op een Apple TV je een TV serie in één keer kunt bekijken.

Dit houdt in dat na het bekijken van een aflevering na 15 seconden automatisch de volgende aflevering wordt gestart. Geen 15 seconden wachten? Dan kun je handmatig met één druk op de knop de volgende aflevering starten of je kan uiteraard het kijken afbreken. Kleine wijzigingen die vele extreem handig vinden. Meer informatie over Netflix kun je hier terugvinden.

Netflix
NetflixCategorie: Entertainment, Lifestyle
Ontwikkelaar: Netflix, Inc.
TV, iPad & iPhone  4+  115 MB DOWNLOAD GRATIS

Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!