8 januari 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniWatch blijft voor problemen zorgen

iWatch_appletips_nl_iconTerwijl Samsung hun Galaxy Gear maar niet verkocht krijgt wacht de hele wereld vol ongeduld op de iWatch, de interactieve horloge van Apple. Op dit moment is Apple druk bezig met het testen van het horloge en is de kans erg groot dat we dit jaar dit nieuwe gadget mogen verwachten.

Echter blijft het concept voor problemen zorgen, vooral met betrekking tot de batterij. Deze zou na een paar dagen al leeg zijn, terwijl Apple een horloge wil met een batterijduur van minstens 5 dagen. Daarom is Apple momenteel opzoek naar een nieuwe schermtechnologie voor de iWatch, tenminste als we de anonieme bronnen van ‘The Information’ mogen geloven.

Daarnaast zijn er ook een hoop productieproblemen, afgelopen week werd namelijk de helft van de geproduceerde horloges afgekeurd wegens verschillende kwaliteitsproblemen. Wanneer we de iWatch kunnen verwachten is nog steeds niet bekend.

iWatch_appletips_nlReacties


  • mvds

    9 januari 2014 om 11:57

    Toch best netjes dat ze dit soort criteria hanteren bij de ontwikkeling van het horloge. Op zich vind ik het persoonlijk geen probleem om elke avond zowel mijn iPhone aan de lader te hangen als mijn iWatch, en denk ik zelfs dat de kans dat ik hem een keer vergeet op te laden groter is wanneer het maar een keer in de x aantal dagen moet, dan net zoals mijn telefoon elke dag, maar dan heb ik het echt over mezelf.

    Wat ik dan wel verwacht is een slimme en handige manier om het horloge op te laden, misschien draadloos?

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!