16 april 2014

iFunMeer details bekend rondom de iPhone 6

iphone airDe geruchten over de nieuwe generatie iPhone nemen met de dag toe. Zo zijn er al een hoop zaken uitgelekt die betrekking hebben tot de iPhone 6, zo is er eerder deze week een foto van een mal gelekt die waarschijnlijk wordt gebruikt om de behuizing voor de iPhone 6 te fabriceren.

Deze kun je hier bekijken en meteen valt op dat deze groter is dan de huidige generatie iPhone. Hierdoor lijkt het vrijwel zeker dat de iPhone 6 een groter scherm zal gaan krijgen. De geruchten gaan dat er twee verschillende versies zullen worden uitgebracht met keuze tussen 2 verschillende afmetingen voor het scherm namelijk een 4,7-inch en 5,5-inch scherm. Op onderstaande foto is de voorkant van de iPhone 6 met een 5,5-inch scherm te zien.

iphone6vookant

Na al deze geruchten en gelekte foto’s is er nog meer. Deze week is er in Hong Kong een elektronicabeurs waarbij je nu al verschillende iPhone 6 accessoires kunt bekijken en zijn er zelfs mock-ups te zien van de nieuwe iPhone 6. Deze worden gebruikt door fabrikanten om hun cases te testen en af te stellen op de exacte maten van de iPhone. Momenteel staat boven de accessoires-stand nog duidelijk ‘Coming soon’. De Japanse website Macotakara.jp heeft een aantal foto’s verzameld van de mock-ups en samengevoegd in onderstaande video.

Momenteel is dit artikel gebaseerd op geruchten en is nog niets officieel bevestigd door Apple. Wanneer we de nieuwe iPhone kunnen verwachten is nog niet bekend, waarschijnlijk zal deze in september worden gelanceerd.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!