6 augustus 2013

Toch geen vingerafdrukscanner in de iPhone 5S

iphone5S colorAls we de geruchten mochten geloven was het vrijwel zeker dat de iPhone 5S een vingerafdrukscanner zou krijgen. Dit kwam omdat in iOS 7 beta 4 een verwijzing zat naar een vingerafdrukscanner in de thuisknop of in het scherm.

Toch kunnen we geen vingerafdrukscanner verwachten in de nieuwe iPhone als we onderstaande foto's mogen geloven. Deze tonen namelijk de onderdelen van de iPhone 5S en zoals je ziet is er geen vingerafdrukscanner te bespeuren. Uiteraard blijft het bij geruchten en heeft Apple nog niets bevestigd.

iphone_5s_homebutton_flex

Thuisknop onderdeel

3a976b756e5e9ce6352e6b1806ef87d0

front-camera onderdeel

Uit het verleden is al gebleken dat 'verwijzingen' naar een functie niet altijd onmiddellijk worden geplaatst in het desbetreffende toestel. Een mooi voorbeeld hiervan is de panorama-functie die aanwezig is in iOS 6. Er werd namelijk al eerder een verwijzing gevonden voor deze functie in iOS 5, maar die was toen (in iOS 5) nog niet beschikbaar. Het zou dus zomaar kunnen dat de iPhone 6 wel een vingerafdrukscanner bevat.


Reacties


 • Frank

  8 augustus 2013 om 12:41

  Al die geruchten…… zullen we maar eens gewoon wachten tot al die nieuwe speeltjes er daadwerkelijk zijn en er dan weer verder over praten.
  Op dit soort Privé-achtige voorspellingen zit denk ik niemand te wachten.

  “Gerucht: Krijgt de iPhone een geel huisje ?? ” in kapitalen geschreven….
  Nee, de nieuwe iPhone krijgt geen geel huisje…. staat er dan achter in een 8 punts lettertje…..

Een reactie toevoegen: