25 mei 2013

iFunWordt de nieuwe generatie iPad transparant?

transipadVoor sommige duurt het wat te lang voor er een nieuwe generatie iPads op de markt komt. Daarom gaan ze zelf aan de slag en bedenken een concept voor de nieuwe generatie iPads. Ricardo Afonso is een 3D-artiest en geeft een concept gemaakt van een transparante iPad.

Het spreekt voor zich, een iPad volledig bestaand uit glas en transparant materiaal en uiteraard kan men er door kijken. Ricardo heeft goed over dit concept nagedacht want je hebt nog steeds de beschikking over een camera, luidspreker, thuisknop, enzovoort. Bekijk onderstaande video ter verduidelijking:


Reacties


 • Sjeik Spier

  25 mei 2013 om 22:35

  Inderdaad: zeer goed over nagedacht, want electronica en accu zijn plots overbodig?!

 • Mausy

  26 mei 2013 om 9:25

  Wanneer houden mensen nou toch eens op met het maken EN aandacht vragen/geven aan dit soort onzinnige concepten!
  Elke nieuwe generatie iPhone, iPod, iPad (maar ook bij andere merken) komt er weer een kudde mensen voorbij die denken/hopen op een doorzichtige , zich niet realiserend dat (1) achter dat display ook nog een berg electronica en mechanica verscholen gaat die dus echt niet transparant is of ooit zal worden en (2) dat, als dat al mogelijk zou zijn, de praktische nadelen de esthetische “voordelen” zouden overtreffen.
  Denk nou eens NA!
  * Iedereen kan zien wat je doet. Je kunt geen vertrouwelijke email/documenten meer bekijken (binnen de kortste keren kan iedereen namelijk ook spiegelschrift lezen)
  * Als het zonnig is wordt de scherminhoud door de achtergrond overbelicht, waardoor je niets meer ziet.
  * Als het donker is zie je het ook niet goed omdat je geen backlight hebt.
  * Foto’s bekijken?
  * Wel eens geprobeerd een tekst op een glasplaat te lezen?
  * etc.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!